Tahminime göre dün sağ ön kapının çok hızlı kapatılmasından dolayı cam düştü.Şimdi kaldırmak için düğmeye bastığımda cam biraz yukarı geliyo ama kapı şişiyor.Tahmini bu arıza için kaç tl isterler ? Veya nelerden kaynaklanabilir ?
Printable View
Tahminime göre dün sağ ön kapının çok hızlı kapatılmasından dolayı cam düştü.Şimdi kaldırmak için düğmeye bastığımda cam biraz yukarı geliyo ama kapı şişiyor.Tahmini bu arıza için kaç tl isterler ? Veya nelerden kaynaklanabilir ?
mekanizma oynamıştır belki.iyi bi kilitçi halleder o işi.sökme takma alsa 50 tl civarı olur yine
Abi şimdi garaja indim baktım da cam içinde bildiğin sallanıyor takır takır
50-70 TL arasına halledilcek
Kapı döşemesi sökülüp cam sabitleme plastiği takılcak tekrar
kızaktan da çıkmış olabilir , aslında elinden gelebilir diye düşünüyorum..
Döşemeyi sökmeyi düşündüm aslında ama daha önce hiç tecrübem olmadı dahada berbat hale getirmemek için girişmedim mekanizma hakkında da hiç bilgim yok
ben yerinde olsaydim ön sol kapı döşemesini de söker ordaki mekanizmaya baka baka ön sağ tarafı halledip en son ikisini birden kapatırdim.
Bugün baktırdım araca camı mekanizmaya tutturan yuvarlak bir plastik parça var o kırılmış
sen cebine 100 lira nakit para koy fazlasıyla yeter zaten :) yerinden çıkmıştır veya plastik ayaklar kırılmıştır
fazlası cebinde olsun ki açmışken başka birşey çıkar falan onuda yaparsın :D şaka bir yana sanayide cebinde eksik parayla kalmak kadar kötüsü yoktur o yüzden söyledim :)