Selamlar .................................................. ...............
Printable View
Selamlar .................................................. ...............
Maşallah kazasız belasız. 7bin çip için biraz fazla değil mi?
Xenon lardan kurtulsan?
7bin lira chip`e veripte replika brock he tck tck tck yakistiramadim hic.Kazasiz belasiz.
arac 7K TL sonrasi baya guclenmistir :)
Sana motec yerine çip yapmışlar
Teşekkür Ederim. Arabayı Aldığımdan İtibaren Sadece Bir Kaç Kez Xenonlarla ve Jantlarla Oynadım Extra Bir Yatırımım Olmadı Açıkçası Yoksa O Parayı Vereceğime Model Yükseltmeyi Tercih Ederim.. (: Ayriyeten Paylaştığım Videonun Yan Videolarında Belki Görmüşsünüzdür. 4. Viteste Arabayı Kasmadan 210 u Görebiliyorum. (:
ALLAH kaza bela göstermesin.
7000 tl, beyin alirsin chip yerine. Alman marka derken hangi marka?
O ne yahu 7000 tl ye gel senin arabana 2 tane stand alone ecu bağlanır. Bir de ECU almışsın , neden chip? Ecu yapınca chip'e gerek yok ki?
aracınız güzelmiş, üzerinde uğraşıldığı belli ama beyin+chip baya pahalıymış :beuj:
başka yürür videoları var mı? dyno sheet fln çok merak ettim doğrusu...
bende su yazilimi yapan yerin web sitesini merak ettim baktim baktim bulamadim...
https://www.facebook.com/photo.php?v=208346882574742
Yan Videolara Baktığında Görebilirsin Erdem Abi Daha Prof Çekimler ve Videolarını Yükleyeceğim. Ben Sadece Jant ve Xenonlarla Oynadım Onlarda Normal Bişey Motora Girmem Arabada Benden Önceki Sahibi Baya Para Harcamış..
alman beyin takarak iyi yapmışsın
ben iskandinav takmıştım yeterki verimi alamadım,biziğm ülkemiz şartlarına uygun değilmiş
160 hp olduysa o zaman stock vti la yürür bu araç.Belki filtre egzozlularla kafa burun gider. Biraz karışsın ortalık :D