Ev anahtarlarımı sustalı yaptırmak istiyorum.Karşıyakada bi kaç anahtarcıya sordum yapamam dediler.İzmir içinde ev anahtarını sustalı şekilde yapabilcek birisi var mı?
Printable View
Ev anahtarlarımı sustalı yaptırmak istiyorum.Karşıyakada bi kaç anahtarcıya sordum yapamam dediler.İzmir içinde ev anahtarını sustalı şekilde yapabilcek birisi var mı?
araba yok masaya koyup araba var seklimi yapcan :D
:hehe: zekice :D
öyle yandan cıkmalı pejo woswoslarınki gibi değilde küçük bir dikdörtgenin içine yerleştirilmiş 4 adet içten çıkmalı anahtarlıklar var. Onlar güzel oluyor öneririm
o değilde yapılmayan neymiş onu anlamadım , evin immobilizer kodunu mu kopyalıyo muş :D Kesecek anahtarı takacak sustalıya :D
ev anahtarı kolay iş
dükkan anahtarı yapabilirse banada pm yoluyla ulaşırsan sevinirim ..!!
not: dükkan anahtarımda immo var
Koctaslardaki anahtarcilar yapiyor bilginize
slot anahtarlık diye aratırsan google da çıkıyor bir çok yer..
20tl miş
biraz dandirik ama..
http://www.antesanahtar.com/images/slot.gif
ama Buğra nın verdiği linkteki alet çok başarılı.. kasa 39usd ve ona usb, led, gibi aksesuarlar da eklenebiliyormuş. çok beğendim yaw :)
burada da fotolar
http://mykeyport.com/product-gallery.html
buğra getirsene bunlardan.. internetten satış styla :D
Çok mantıklı valla hepsi bi arada durur cebimize koyduğumuzda ses yapmaz,bende istiyorum. :)
Çok güzelmiş ya uyuz oluyorum cebimde anahtar taşımaya .
ANAHTARCN.COM - SLOT ANAHTAR
20 tl anahtarlık + 4 anahtar 10 tl.
Biz yaptik arkadasin dukkanin anahtarini gereksiz bisey ya kalabaliktan baska biseye yaramiyo
istinye anahtar ben üç dört arkadaşımın aracını orda sustalı yaptırdım hemde immolu anahtarı orda çalışan arkadaş sanırım ismi emrah dı yanlış hatırlamıyorsam çok yardım sever ve eli becerikli arayıp bir danış istersen. olursa o yapar zaten.
Tel:0212.277.34.71
GSM: (0) 532 486 39 48
çıkartıp sallayamadıktan sonra napim bunu
bana çok mantıklı geldi biri el atarsa toplu yaptırıp kurtulalım anahtarlardan gerçi buda bi kayboldumu dükkan ev hepsi bir arada gider :D