arkadaşlar benim flas s le takas yapmak istiyor 90 model 520İ arac kaporta olarak diri motorda saglam motorda tek hava emiş sıkıntılı dedi degiştirirsen iyi olur dedi döşeme ler kirli biraz ne dersiniz hava emiş ne kdardar tahmini
Printable View
arkadaşlar benim flas s le takas yapmak istiyor 90 model 520İ arac kaporta olarak diri motorda saglam motorda tek hava emiş sıkıntılı dedi degiştirirsen iyi olur dedi döşeme ler kirli biraz ne dersiniz hava emiş ne kdardar tahmini
almanyada 30 euro burdada 250 falandır hurdacıda
ebaydan bak
fiyat olarak ne istiyor üstüne ?
benim aracın üstüne 1000 lira istiyor
link warmı bı atsna bakalım :D
M20 motor tek egzantrik 12 subap kasaya göre biraf hafif kalmış araba hantal ve yakıtı fazla mümkünse 1991 ve üzeri almakta fayda var M50B20 çift egzantrik 24 subap yani yakıtı 50-60 kuruş benzinde
kronik sorunu varmıdır acaba bu kasanın
Vay arkadaşş . :D
evet arkadaşlar ne dersiniz bugün motor kontrol edildi herhangi birsey yok saglam cıktı yürüyen güzel 750 tl flas s üzerine verilicek ne dersiniz
bir fotograf ilan v.s. birşey görseydik daha net yorumlar yapabilirdik aslında, ama geniş konforlu, flash s e göre iki beden önde bir arabadır bence.. alınır, benimde vardı 12 valf olanından, iki haftada sattım ilana koyduktan sonra..
bence kasası güzel motoru sıkıntılı cıkmadıysa alınır 24 v olsa tadından yenmezdı ama olsun ben 3 sene once 92 model 24v alıcaktım 5 gun kullandım sahıbı satmaktan vazgeçince geri verdım :D çok zevkli bir arabaydı ama 12 v olanlar bıraz hantalmış bilginize