-
KB Clio Rs & ss 306gti Dışarıdan Çekimler
-
Dışarıdan çekimlerde hep KB rs önde bitirmiş
Ben bu işten birşey anlamadım :D
-
Disardan cekimler yaniltiyor insani arac ici varken baska bsye gerek yok benee m5 le denerken disardan cekimlerde yanyana gibi gorunuyor ama arac ici adam uzuyor gidiyor arkadan goruntu yaniltiyor bence heleki araclar denk gidince
-
Doğru, dış çekimler yanıltabiliyor.
-
Araç içi çekimim var ALlah'tan dediğin gibi ek648 selçuk abi:)
ilk videoda geçmeye başlıycağım zaman alican bırakıyor, önde geçtiğim videoda vardı berkayda onu da koyaydınız ya mustafa. İşin kaşarlığına kaçmayın acık söylüyorum. arabaya güvenipte gidemedi alican. yok güveniyoruz diyorsanızda gidelim dibine kadar :)
burda ki videolar da 2-3 vites tam 4vites yarım olanlar. benim videolardada zaten o viteslerde önde rs, 4sonu cıkmaya baslıyorum.
diğer yüzü vs. yazma yakışmıyor sana. canlı da baska burda baska olma. sizinle gelen hayri abiydi heralde o da söyledi stadın orda durduğumuzda gerekeni kendinizi kandırmayın.
cliosportve@ abi makaraya vurma orda baska burda baska bi video yok, videolar kısa gelemedikleri için, kalp kırarım haberin olsun hiç sevmediğim şey yalancı konumuna düşürülmek.
-
selçuk sen neden denemiyorsun ss le:D:D
-
selçuk sen söyle yada rs'i bilenler sölesin 4. vites 7000dd kaç oluyor .. ;) 2 ye 2 denicez yada yanıma ahmet oturcak görücek kaç oldğunu 4 sonu diyorum hala 160 lardan bahsediosn ztn 3 te 180 i görmüş oluorm ben ;)
-
alıcanrs sok kardesım on koltugunu KB nın deneyın dıbıne kadar en temızı
-
adaş, alıyım seni bugün aksam bi çıkalım ikimiz gör kaçta oluyorum ben 4sonu.
yalan mı söyliycem sana oğlum?
-
Alıntı:
Can's Nickli Üyeden Alıntı
alıcanrs sok kardesım on koltugunu KB nın deneyın dıbıne kadar en temızı
bu kadar kardeşim işte:icon_tup:
onu da h.içi yapalım geç saat olsun görelim dibini bakalım adaşımın dediği gibi oluyor mu..
-
Alıntı:
Alicanrs Nickli Üyeden Alıntı
selçuk sen söyle yada rs'i bilenler sölesin 4. vites 7000dd kaç oluyor .. ;) 2 ye 2 denicez yada yanıma ahmet oturcak görücek kaç oldğunu 4 sonu diyorum hala 160 lardan bahsediosn ztn 3 te 180 i görmüş oluorm ben ;)
4.vites 7000 devir tam 200 km dir Alican
-
Alıntı:
JDM VTİ Nickli Üyeden Alıntı
adaş, alıyım seni bugün aksam bi çıkalım ikimiz gör kaçta oluyorum ben 4sonu.
yalan mı söyliycem sana oğlum?
yavru ben nie yalan söliyim sana zaten hamitten çekiliyor vitesler belli 4 ü bitiryor 5 atıyor ben diyorumki sana stadın ordan çıktığımıuzda 4. vites 7200 dd yim kaç oluyor biliosan sorun yok bilmiosan bilenler yazar.. yada gel bin yanıma gösteriyim işte kaç oluyor .. dediğim gibi dediğin süratleri 3. viteste görüorm .. ben bilmez senin vitesleri araç içi bende koyarım video daha iyi olur ;) isteidğin zaman çıkarız kb satmadıysa mustafa..
-
cuma gcesi hmen kacmasaydn uzun uzun basardk o gece 60 da bstigmizda msji aldn c.tesi iyi hazirlanmissinz daha dnemeye grek yok
-
maşallah araclara. daha güzel videolar bekliyoruz. yakısmıyor bu araclara böyle videolar. ilerde yaş ilerleyince bu araclara dair hatırlayacagımız tek şey güzel videolar olacaktır. daha güzel , daha dikkatli çekimler lazım sizlere arkadaslar.
-
İcerden cekim 2video var biraz onde oldugu ss in ayiklanip konmus disardan cekimlerde yaniltma olsa bile ben ss in tarafinda oldugum icin ss biraz daha onde gozukur onlar yanyana yururken kimse memnun degilse tekrar denersiniz iki aracada masallah
-
Alıntı:
mustafa_yaman Nickli Üyeden Alıntı
cuma gcesi hmen kacmasaydn uzun uzun basardk o gece 60 da bstigmizda msji aldn c.tesi iyi hazirlanmissinz daha dnemeye grek yok
mustafa sana ordada söyledim dostum polis riskini alamam en aşşağı bin liraya patlıycak çünkü bana muayene vergi bağlanma çekici vs. kaldıramam :icon_tup:
aracada dokunmadık hiç :) 8saniyelik video koyup yarım vites gitmekle olmuyormuş dimi.. ksıtası alan siz oldunuzo cuma gecesi, alican kendisi söyledi dün stadın orda:)
denemeye gerek yok diyorsan denemeyiz kardeşim:icon_tup:
içimde sana karsı hırs olsa alicana kullandırtmaz sen kullan derdim aradığında, senle 2-3boy kaybı varmış arabanın alicanın dediğine göre:icon_tup:.
-
Alıntı:
JDM VTİ Nickli Üyeden Alıntı
mustafa sana ordada söyledim dostum polis riskini alamam en aşşağı bin liraya patlıycak çünkü bana muayene vergi bağlanma çekici vs. kaldıramam :icon_tup:
aracada dokunmadık hiç :) 8saniyelik video koyup yarım vites gitmekle olmuyormuş dimi.. ksıtası alan siz oldunuzo cuma gecesi, alican kendisi söyledi dün stadın orda:)
denemeye gerek yok diyorsan denemeyiz kardeşim:icon_tup:
içimde sana karsı hırs olsa alicana kullandırtmaz sen kullan derdim aradığında, senle 2-3boy kaybı varmış arabanın alicanın dediğine göre:icon_tup:.
yok 10 boy kaybı var 20 sn de atıyor :D dün mustafda kullansa geçicektin adam o kdr iyi nietliki gerek yok ya sökmeye noclak vs dio 50 dede basarım diyor .. böle toy adamı sabaha kadar geç nolcak :) typer m3 gibi kullanmayı bilmeyen adamı geçince milleti yiyomu yemiyor :) baya hızlanmışsın snçta maşallah ;)
-
Alıntı:
ahm_52 Nickli Üyeden Alıntı
selçuk sen neden denemiyorsun ss le:D:D
Ben daha güçlü araçlarlan deniyorum bu mıntıkada
200 üzeri güçler elde eden BMW - Megane Rs - Cooper S tarzı araçlarlan keyfi olarak basıyorum kesinlikle araç hazırlamadan
Laf arasında hadi çıkalım mı çıkalım denilip
Ben şu anda böyle bir konunun içinde olmak istemezdim
Kendimi Mustafanın yerine koydum kötü bir durum
Sorun büyük :)
-
o zaman ue ile deneyelim bu hafta hem reglede deneyecek ue bak sende katıl kervana :D