-
SOMEONESPECIAL's VTEC VTI 4DR
-
Stoplar çok tatlı olmuş.Fotolarda güzeller.Yer hadımköy tarafımı?
-
Alıntı:
SaRaC Nickli Üyeden Alıntı
Stoplar çok tatlı olmuş.Fotolarda güzeller.Yer hadımköy tarafımı?
Kuzey Ambalaj'ın bahçesi ;)
-
stoplar cok hos , onleride orjinal far yaparsan disina yapilcak daha hic bisi yok . orjinalci olmak gusel sey :)
-
500 mt. mesafe var aramızda yapılırmı bu abi. SonaX da artık görüşeceğiz ara ara :p . Sende sonax'a gel h.köydeki yıkamaları bırak.
-
Bişey dikkatimi çekti senin arabada ön tampon Type R spoiler var arkada yok benim arabadaki ön kırıldı önde yok arkada var. :)
Ayrıca Nazar değmesin çok güzel.
-
Alıntı:
MiaMi Nickli Üyeden Alıntı
Bişey dikkatimi çekti senin arabada ön tampon Type R spoiler var arkada yok benim arabadaki ön kırıldı önde yok arkada var. :)
Ayrıca Nazar değmesin çok güzel.
Eee ? NE demeke istiosun ??? Benim öndeki spoileri mi istiyosun, yoksa arka spoilerini mi vereceksin bana ??? :)
Temennin için sağol kardeşim benim )
-
hayırlı olsun ıyı gunlerde kullan
-
kazasız belasız allah nazardan saklasın....çok tatlı ve çok sade...tam sevdiğim gibi...güle güle bin kardeş :)
-
Alıntı:
yusuf_200sx Nickli Üyeden Alıntı
hayırlı olsun ıyı gunlerde kullan
Sağolasın Reis Allah razı olsun :icon_tup:
-
Alıntı:
SOMEONESPECIAL Nickli Üyeden Alıntı
Eee ? NE demeke istiosun ??? Benim öndeki spoileri mi istiyosun, yoksa arka spoilerini mi vereceksin bana ??? :)
Temennin için sağol kardeşim benim )
Yani eğer aklında bi düşünce olursa alırım tabi abi neden olmasın . :icon_tup:
Ayrıca 1 ay kaldı H.köy yoluda bi asfaltlanırsa en güzelinden :) sabah rolling akşam rolling :)
-
Alıntı:
Yani eğer aklında bi düşünce olursa alırım tabi abi neden olmasın . :icon_tup:
Ayrıca 1 ay kaldı H.köy yoluda bi asfaltlanırsa en güzelinden :) sabah rolling akşam rolling :)
Öle bi proje mi varmış ? Ha ha ha... İANNMAM VALA:soru:
-
Alıntı:
speed Nickli Üyeden Alıntı
kazasız belasız allah nazardan saklasın....çok tatlı ve çok sade...tam sevdiğim gibi...güle güle bin kardeş :)
Baba napim ben böyle seviorum... Sade-az makyaj orjinal kalsın.
Filtreyi bile kutu içi K&N koydum )
-
En güzeli aynen katılıyorum sade ok gibi görünmeli. Yoksa bende biliyroum kerem abi al ED SPoiler sana hediye demesini.
-
maşallah abi aracın çok güzel duruyo kazasız belasız sürüşler.
-
stoplar güzel olmuş.maşallah,kazasız belasız.
-
Alıntı:
En güzeli aynen katılıyorum sade ok gibi görünmeli. Yoksa bende biliyroum kerem abi al ED SPoiler sana hediye demesini.
Eyvallah kardeşim. Allah razı olsun...
-
Kazasız belasız kullan =)
-
Alıntı:
Mechanix Nickli Üyeden Alıntı
Kazasız belasız kullan =)
Kampanyadan gelecek ADRENALINE lerle inşallah :icon_tup: