-
Ufaktan Bir Pazar Cilası =))
-
güzel gün olmuş ama fotolar ağır shop cilalı, fikir sahibi olamadım o yüzden maşallah araclara:)
-
Sadece Renkleri Ayarlandı Picassoda Valla Ne Görüyosan O Hacı Yolun Düşerse Misafirimiz Ol :)
-
Teşekkür ederim,güne dair güzel fikir veriyor ama cila performansını merak edenler olacaktır illaki, inşallah diyeyim hoş davet için :)
-
Alıntı:
63owen63 Nickli Üyeden Alıntı
Teşekkür ederim,güne dair güzel fikir veriyor ama cila performansını merak edenler olacaktır illaki, inşallah diyeyim hoş davet için :)
Her Zaman Ayıp Ediyosun :)
-
-
Alıntı:
cheers Nickli Üyeden Alıntı
hacı murat iyiymiş.
O Bizim bebeğimiz :)
-
Araçlar çok güzel ama ben bi temizlik yada cila göremedim.Daha doğrusu cilanın ne etki yaptığını göremedim.Bana cila dan çok kontrast çekmişsiniz gibi geldi.
Bu tip resimlerde bu kadar fotoyla oynanmasa daha hoş olur diye düşünüyorum.
-
Alıntı:
Ertekin Nickli Üyeden Alıntı
Araçlar çok güzel ama ben bi temizlik yada cila göremedim.Daha doğrusu cilanın ne etki yaptığını göremedim.Bana cila dan çok kontrast çekmişsiniz gibi geldi.
Cila Yapıldıktan Sonraki fotolar Bunlar Zaten ;)
-
Alıntı:
krm106 Nickli Üyeden Alıntı
Cila Yapıldıktan Sonraki fotolar Bunlar Zaten ;)
Bende onu diyorumya:) keşke cilalı normal fotolarını göreydik.kontrasttan pek bişey anlayamadım cilanın etkisi konusunda.Neyse foto çalışmasıda çok başarılı olmuş.
-
aşırı shop tan pek belli etmesede cilalar :)hoş buluşma olmuş belli
-
Cayenne resmen 'ben sizin babanızım' der gibi duruyor.
Hacı muratın maşallahı var.
-
maşalllah tum araclara :) Şenlendırmıssınz yıne fabrıkayı :D
-
gerçekten güzel olmuş :) eellerinizze sağlık
-
Bursaya gelince gidip görülecek yerlerden biri :D
Maşallah bütün araçlara
-
Maaşallah araçlara güzel bir organizasyon.Fena parlamış hepside.
-
Maşallah bütün araçlara fotoğrafların renkleriyle çok oynamışsınız :)
-
Alıntı:
Ertekin Nickli Üyeden Alıntı
+1 Maşallah araçlara.
Ek9 turbo swapa takıldım başarılı.:icon_tup:
-
fotoğrafları harun abi çekiyosa söylüycek söz yok o bir idol K20 swap merak konum oldu kerem abi :D