-
Mersin'den Ford MUSTANG 4.6L GT
-
maşallah araç çok güzel ancak acilen alçalması gerek kocaman jantlar bu şekilde hiç hoş durmamış diye düşünüyorum
-
Güzel Yorumunuz İCin tesekkur ederim Parçalar Yurtdısından Geldiğinden Dolayı Süre Sıkıntısı Oldu Yaylar ve Bir cok Part sipariş edildi Yaylar gelicek kargo bekleniyor. Tekrar Guzel Yorumunuz İcin Tesekkur ederiz.Doğru Düsünüyorsunuz;)
-
Maşallah Allah kaza bela vermesin
-
masallah :)
gule gule kullanin, kazasiz belasiz...
-
aracın sahibinin ismi nedir?
-
arac sahibinin adı serhat ?
-
Alıntı:
ondertopcu Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah Allah kaza bela vermesin
amin tesekkurler
-
Alıntı:
bora1311 Nickli Üyeden Alıntı
masallah :)
gule gule kullanin, kazasiz belasiz...
amin cumlemize
-
Alıntı:
tuningcan Nickli Üyeden Alıntı
arac sahibinin adı serhat ?
331. K.D. Suatın selamı var dermisin :)
-
maşallahı var aracın resimlerde mükemmel olmuş ama bu araba benim olsaydı şayet direk gider bi mavi renkleri var bu kasaların ona kaplatırdım :D
-
Maşallah araç çok güzel ancak jantları beğenmedim ve gider siyaha kaplatırdım. O ağır kasaya ve gürültülü motora yakışan tek renk siyahtır bence :D Tabi ki zevkler ve renkler tartışılmaz :D
-
Maşallah..fakat fotoğraflar bir garip duruyor..
-
-
hayırlı olsun gt guzeldır ;)
-
Maşallah , kasa olarak çok beyeniyorum bu araçları :)
-
Alıntı:
AvcI Nickli Üyeden Alıntı
331. K.D. Suatın selamı var dermisin :)
söylerim tabiki
-
Alıntı:
EMRE KAAN Nickli Üyeden Alıntı
maşallahı var aracın resimlerde mükemmel olmuş ama bu araba benim olsaydı şayet direk gider bi mavi renkleri var bu kasaların ona kaplatırdım :D
tesekkur ederim üstaad allah herkezin gönlüne göre versin
-
Alıntı:
Met Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah araç çok güzel ancak jantları beğenmedim ve gider siyaha kaplatırdım. O ağır kasaya ve gürültülü motora yakışan tek renk siyahtır bence :D Tabi ki zevkler ve renkler tartışılmaz :D
tesekkurler