-
BVH ( Zalım ) ies Güncel Fotolar
-
Bu arabayı temiz görmek :eek: :D
Maşallah pampi bi çatlatta tedavi olalım :D
-
Kare sis şart :) Maşallah :)
-
yine bi yıkayalımda pro foto çekelim :D
-
maşallah valla çok güzel duruyor kasa olarak buarada mesaj attım dünkü olayı kanka :D
-
maşallah Emrah kazasız belasız :)
-
Şu Antalya'da en sevdiğim şey EK kasaların tamponlarına açılan hava delikleri, gerçekten çok hoş duruyor, araçlara farklı bir hava katıyor, araçta hoş bence Maşallah :)
-
maşallah aracın çok güzel gerçekten... antalya küçük yer olunca hergün bi aracı görüyoruz yollarda geçen akşam sampi kavşağında görmüştüm yanılmıyorsam....;)
-
Alıntı:
kso021 Nickli Üyeden Alıntı
maşallah aracın çok güzel gerçekten... antalya küçük yer olunca hergün bi aracı görüyoruz yollarda geçen akşam sampi kavşağında görmüştüm yanılmıyorsam....;)
oooo bana evdeyim diyodu :D böylece kaçamaklar belli oluyor :p
bi ara toparlanalım fotograflanalım hep beraber.
-
Alıntı:
Jön Türk Nickli Üyeden Alıntı
oooo bana evdeyim diyodu :D böylece kaçamaklar belli oluyor :p
bi ara toparlanalım fotograflanalım hep beraber.
yanlış değilsem bir hafta falan olmuştur geçen dediğime bakma sen :D.foto işi iyi olur bir iki kişi hariç kimseyle tanışamadık:( senin araçta dokuma mithatpaşa caddesinde duran sürücü kursu stickerı olan araç mı..?
-
Alıntı:
yanlış değilsem bir hafta falan olmuştur geçen dediğime bakma sen :D.foto işi iyi olur bir iki kişi hariç kimseyle tanışamadık:( senin araçta dokuma mithatpaşa caddesinde duran sürücü kursu stickerı olan araç mı..?
yok usta ne yaptın ya :D kendi başına garip bi golf bizimkisi.dahada dokumaya girmem sanırım lanet olsun oraya :D bayramdan önce yada sonra belirleyelim ufak bir çekim yaparız :)
-
jantlar yakısmıs maşallah gündüz aydınlık temiz fotolarda görmek isteriz :)
-
Alıntı:
Bu arabayı temiz görmek :eek: :D
Maşallah pampi bi çatlatta tedavi olalım :D
ahaha pampi bi ykayalm ddik benim dusunceyi blyosun kirli araba yurur sadece yarisacgm zaman ykyorum :)
Alıntı:
Met Nickli Üyeden Alıntı
Kare sis şart :) Maşallah :)
tesekkur ederim. Kare sis bzim tampona guzel olmuyor.
Alıntı:
Abdullah Çınar Nickli Üyeden Alıntı
yine bi yıkayalımda pro foto çekelim :D
yapalm abdullah bisiler soyle guzel gunduz fotolaryla :)
Alıntı:
Skyhawk34 Nickli Üyeden Alıntı
maşallah valla çok güzel duruyor kasa olarak buarada mesaj attım dünkü olayı kanka :D
sagolasn kanka grdum mesji :)
Alıntı:
T.Aydın Nickli Üyeden Alıntı
maşallah Emrah kazasız belasız :)
tesekkur ederim cumlemize kazasz belasz insallah :)
Alıntı:
DetailEF Nickli Üyeden Alıntı
Şu Antalya'da en sevdiğim şey EK kasaların tamponlarına açılan hava delikleri, gerçekten çok hoş duruyor, araçlara farklı bir hava katıyor, araçta hoş bence Maşallah :)
tesekkur ederim bnde cok begenerek actim o izgaralari
Alıntı:
tesekkur ederim. O taraflarda ben deglmdr sanmyrm cunku kolay kolay inmyrm polis var diye barlas abidir o
Alıntı:
Ome_RS Nickli Üyeden Alıntı
jantlar yakısmıs maşallah gündüz aydınlık temiz fotolarda görmek isteriz :)
sagolasn omerim gunduz cekcez ins. Jon turk pampamla :)
-
Alıntı:
yok usta ne yaptın ya :D kendi başına garip bi golf bizimkisi.dahada dokumaya girmem sanırım lanet olsun oraya :D bayramdan önce yada sonra belirleyelim ufak bir çekim yaparız :)
golf plus var bi tane forumdan demişlerdi beyaz renkli ama seninki plus değil galiba.
@emraherkan olabilir gri renki ve egsoz falan vardı uçar gibi geçti kırmız ışıkta karşıdan iyi yürür bi hali vardı bende sensin diye tahmin etmiştim .ışıklar tarafında son bir haftada 3. kez çevirmeye girdim en son c.tesi akşamı:ofk: zaten bu ara bende gitmem o tarafa...:(
-
Masallah kazasiz belasiz..
-
maşallah reis ies candır soch ise tehlike :)
-
Alıntı:
golf plus var bi tane forumdan demişlerdi beyaz renkli ama seninki plus değil galiba.
@emraherkan olabilir gri renki ve egsoz falan vardı uçar gibi geçti kırmız ışıkta karşıdan iyi yürür bi hali vardı bende sensin diye tahmin etmiştim .ışıklar tarafında son bir haftada 3. kez çevirmeye girdim en son c.tesi akşamı:ofk: zaten bu ara bende gitmem o tarafa...:(
Barlas abinin arabası sanırsam bahsettiğin araba. Ama antalyada benden hızlı ies yok :)
Alıntı:
berkayGLRN Nickli Üyeden Alıntı
Masallah kazasiz belasiz..
Teşekkür Ederim amin.
Alıntı:
-MuRaT- Nickli Üyeden Alıntı
maşallah reis ies candır soch ise tehlike :)
Sağolasın Murat kardeşim. Sohc Cok tehlikeli :) korku salıyor.
-
Alıntı:
EmrahERKAN Nickli Üyeden Alıntı
Barlas abinin arabası sanırsam bahsettiğin araba. Ama antalyada benden hızlı ies yok :)
1.6 ies ti bide hızlı olunca aklıma direk sen geldin :D
-
Alıntı:
1.6 ies ti bide hızlı olunca aklıma direk sen geldin :D
:) ahaha teşekkürler :) 1.6ies'de gerekli öğrenciliği yaptım :) en dibine kadar :)