-
07 ddr 89 güncel fotolar sayfa 1
-
adamın 88 tane polosu var ya :D koleksiyon yaptın la Alper :D
Kazasız belasız kaarşim :D antalyaya geldiğimde bunu da sürersem 500 m sonra tamam kanka yeter altını sürttüğün diyip alacak mısın elimden :D :D :D
-
Alıntı:
kemal_koker Nickli Üyeden Alıntı
adamın 88 tane polosu var ya :D koleksiyon yaptın la Alper :D
Kazasız belasız kaarşim :D antalyaya geldiğimde bunu da sürersem 500 m sonra tamam kanka yeter altını sürttüğün diyip alacak mısın elimden :D :D :D
Napalım abi başkasına gücümüz yetmiyo :D Düşük araba sürmemiş adama dip basık araba verirmiyim bi daha ya , hayır sürtünce insan bi utanır sıkılır ah kusura bakma aq felan der relax adamsın :D Şaka yapıyorum kardeşim sen gel araba senin..
-
saol panpa :D 'KK'ingsin :D
-
Alıntı:
kemal_koker Nickli Üyeden Alıntı
saol panpa :D 'KK'ingsin :D
Kral bizsek soytarılar :confused::confused: :D Seviyorum sana pampiş
-
pulse'lar bu modellerde özel üretim yani full olan modeli galiba ?
-
Alıntı:
Gökhan Bilgin Nickli Üyeden Alıntı
pulse'lar bu modellerde özel üretim yani full olan modeli galiba ?
Evet özel üretim olarak geliyor comfort modellerinden farklı olarak dokunmatik ekran teyp, tuşlu direksiyon, lastik basınç sensörü, yol bilgisayarı, sis farı gibi artıları var
-
Alper hayırlı olsun.Keşke sunrooflu alsaydın :)
Plakaların orj mi ? artık bu basım plaka çıkmıyorda
-
Alıntı:
Jön Türk Nickli Üyeden Alıntı
Alper hayırlı olsun.Keşke sunrooflu alsaydın :)
Plakaların orj mi ? artık bu basım plaka çıkmıyorda
Eyvallah kardeşim, kırmızı renk bej koltuk sunroof istedim en erken 8 buçuk ay sonraya alırsınız dediler bu benim aracı söylediklerine göre türkiye de her bayiye 2 adet veriyorlardı biri beyaz diğeri açık gri renkti bunu seçtim istemeye istemeye :) bu arada plakalar eray imzalı beşiktaş app
-
Maşallahı var...Kazasız belasız..
-
Alıntı:
JosephuS Nickli Üyeden Alıntı
Maşallahı var...Kazasız belasız..
Teşekkürler..
-
Maşallahı var 2 aracında beyaz gözüme daha güzel gözüktü :) Allah nazarlardan korusun, güle güle kullanın
-
Alıntı:
UtkuG Nickli Üyeden Alıntı
Maşallahı var 2 aracında beyaz gözüme daha güzel gözüktü :) Allah nazarlardan korusun, güle güle kullanın
Allah razı olsun beyaz kendisini daha güzel belli ediyor ama siyahın asaleti bambaşka :) Çok teşekkürler
-
maşallah beyaz olan çok daha iyi duruyor kazasız belasız
-
kazasız belasız güzel araç bunlar
-
maşallah kazasız belasız Alper...
-
Maşallah. Kazasız belasız. :)
-
maşallah ikiside ayrı güzel
-
Ah şu Antalya utanmasalar polis arabalarınıda basıcaklar :D neyse iki poloda çok şık orjinaline kalınarak modfiye hoşuma gitti kazasız belasız inşallah. :)