clio rs 206 rc on Vimeo
Specler esittir
Filtre
Egzoz
Chip
Printable View
clio rs 206 rc on Vimeo
Specler esittir
Filtre
Egzoz
Chip
araçlara maşallah..Galip senle bir deneyemedik benim çipten sonra...bir ara deneyelim...
maşşallah yafrum :) DK rs e :)
Hey maşallah kazasız belasız sürüşler.. DK güzel yürümüş :)
Maşallah ikisinede 182 iyi gitmiş
maşallah rs yürümüş...
Aracımda sadece egzoz filitre varken ki deneme videosu aracımın o geceki hali ile şuan ki hali arasında dağlar kadar fark var izleyenler için belirtmek istedim specler aynı değil bende chip yok yeni deneme de değil belirtmek istiyorum şuan ki hali ile DK rs denemek isterse başımla beraber iki araca da MAAŞALLAH diyorum aynı kategori arabalar denemek zevkli oluyor yoksa niye aldık bu arabaları :D Saygılar "Askan Zengin"
Bol salçalı basmalar:D
Galip kardeşim aracın zaten dana gibi gidiyor
Maşallah kem gözler değmesin
Biraz daha uzatsanız aça aça gidiyormuşsun
Tebrikler
DK RS bambaşka diyor ilerliyorum:D
Arabada chip yok denio 7800 donuyorsun anlamis degilim askan yine tunellerdesin :)
Camcar 320d mi?
araçlara maşşallah askan üzmüşler seni :D:D
clio rs baya aça aça gitmiş nedir bu nasıl oluyo anlamıs değilim ...
araçlara maşşallah
Anlamayacak birşey yok İbrahim çok eski bir video anlamadığım niye şimdi koyuldu?
Güncel video değil tekrar söylüyorum specler de aynı değil chip yoktu o zaman.
Benim araba baya hızlandıktan sonra video nun koyulması asıl bol salçalı olmuş ;)
Neyse sorun değil 1 ton teneke için bu mevzulara girmeye gerek yok :icon_tup:
Ben işin zevkindeyim tekrar denemek istenirse de denerim.. "Askan Zengin"
ozaman before-after misali yeni denemeleri izlemek isteriz :)
Askan abii :) videoda salcayi gordun mu ? :)) gordun dmi :) onu gectim 7800 donuorsun specleri yanlis yazmak gibi bi kolpalik yapmadim bu mevzu ne biliyomusun bana diyosun ya 200 den sonra geciyorum seni diye tunelde kaldigin kadar arkamda kalabildin abi zaten bu videouu da ona inat cekmistm :)
hepinizle denerim çıkarsanız :) maşallah bu arada her ikisinede