-
Denizliden Ford FoCus 1 (SeDaN)
-
ilk maşallah benden olsun kardeşim farlar hoş olmuş benim ön panjura yaptığım gibi fazla kalın değil benimkinin tarzı bi kırmızı boyama ile şerit hoş olur gibi
-
Sagolasın abicim şerit olayını yapmayı düşünüyorum abide ilk bi üşenmezsem spor panjur yapcm :)
-
bence öncelikle şerit düşün kalın olmasın ama fazla gösterecek kadar parlak kırmızı bence bi dene bak beğenmezsen dediğine bakarsın
-
Millet sormadan söyliyimde abide ilk Ledli farlara Bixenon uygulaması yaptık, ledleride powerled'le değiştirdik. Geçen gün farları taktım yeni resimleride çekince ekliycm :)
Bosh bixenon ds2 uyguladık. Yolu eskiden görmüyormuşum :)
Şimdi öncamda film olduğu halde çoknetbi görüntü oldu..
-
bi detailing e ihtiyacı var sanki kaputta aşırı hare var gibi:) Haricinde maşallah.
-
Alıntı:
BaTu-Rc Nickli Üyeden Alıntı
bi detailing e ihtiyacı var sanki kaputta aşırı hare var gibi:) Haricinde maşallah.
banada öyle geldi iyi bir temizlik gerekiyor gibi boyaya
Alıntı:
Emre Gurle Nickli Üyeden Alıntı
Millet sormadan söyliyimde abide ilk Ledli farlara Bixenon uygulaması yaptık, ledleride powerled'le değiştirdik. Geçen gün farları taktım yeni resimleride çekince ekliycm :)
Bosh bixenon ds2 uyguladık. Yolu eskiden görmüyormuşum :)
Şimdi öncamda film olduğu halde çoknetbi görüntü oldu..
bak sen en kısa zamanda fotolarını bekliyorum detaylı merakla değerlendire bilirim benim tenekeye:D
-
Alıntı:
BaTu-Rc Nickli Üyeden Alıntı
Detailingmi araç meguiars pasta cila boyakoruma motorkorumadan yeni çıktı. Yani iyi para yedi :D
Resimde ışığın azizliğine uğramışız :D :D
-
ozaman azizliğe uğramıcan bi gündüz çekimi şart fazla fotolarla oynamadan;) ha bu arada telini bekliyorum:D
-
Maşallah amblem olsaydı daha hoş dururdu :) kazasız belasız sürüşler, güle güle kullanın
-
Focusa masallah fakat fotograflari begenmedim dahili flash cok sert vurmus harici diffuzor kullanmanizi tavsiye ederim yada isigin daha guzel oldugu bi an secilmeli. Yapici algilayin lutfen (:
-
Kazasız belasız kullanın maşallah emeğiniz çok :icon_tup:
Uygulamada hata var gibi ama baya bi hare görülüyo fotolardan kaputta özellikle.
Birde d90 a yakışmamış bu fotolar tripod ve uzun pozlama denemeni tavsiye ederim :)
-
-
emre ulaşamıyorum sana msj attım ama dönmedin kardeşim o işten habe yokmu hala?
-
maşallah kazasız belasız arkadan hiç resim yokmu?
-
F
-
-
Maşallah kazasız belasız...
-
araç güzel ama daha kaliteli fotoğrafları hakediyor