kız arkadaşım arac almayı düşünmekte max 20000 tl ye alınabilecek otomatik vites önereceğiniz küçük araçlar toyota yaris, ford fiesta vb trzda sıkıntısı az olan hangi araclar alınabilir
Printable View
kız arkadaşım arac almayı düşünmekte max 20000 tl ye alınabilecek otomatik vites önereceğiniz küçük araçlar toyota yaris, ford fiesta vb trzda sıkıntısı az olan hangi araclar alınabilir
Corsa C diyorum.
Nisanlimin aracini satiyoruz nissan micra siyah otomatik vites 86000 km'de ilgilenirsen pm atarsin..kolay gelsin..
Opel Corsa 1.2 Essentia 2004 Model 19.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Lacivert renk - 72234242
Opel Corsa 1.4i Twinport Enjoy 2004 Model 21.000 TL Galeriden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 95639727
Opel Corsa 1.4 Elegance 2003 Model 20.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 91000493
yengem için arıyoduk. favorilerim. Bakın isterseniz bi
tam bir bayan arabası nissan micra
corsa c cdti njoy easytronic tam ideal
hakanların micra en mantıklısı. hem cok sever aracı hemde az yakar.
micra ve opel corsa sanırım mntıklı bulunan araçlar ??
Opeli de geç bence en ideali Micra. Opellerde easytronik şanzıman var sorunlu olarak biliyorum ben.
kız arkadasım toyot yaris i beğenmişti yaris hakkında yorumunuz nedir ?
nissan micra, kia picanto olabilir.
Micra yada yaris
Daha dün hyundai getz 1.5 dizel aracımızı sattık o fiyata. 2008 85bin km'de, sadece bayan kullanmıştı. Hayırlısı olsun. Otomatik seçeneğinde çok fazla bir tercih bulunmadığından ötürü (belkide ben bulamıyorum:) ) corsa mantıklı olacaktır.
Bende corsayı tercih ederdim
Kesinlikle VW Polo hem güvenli hemde sağlam tüketimide motora göre değişir 1.4 16v benzinli lpg cidden az yakıyor
corsa c easytronik :) nissan micra , c3 hdi otomatik ...
Toyota yaris varken, opele nissana gerek yok.
acemi ise getz tavsiye etmem fazla atak otomatikte tehlike olur D de falan unutur aracı allah muhafaza