Alfa Romeo 166 2.0 V6 TB 1999 Model 15.900 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 96076036
bmw ile takas teklifi geldi ne dersiniz ?
Printable View
Alfa Romeo 166 2.0 V6 TB 1999 Model 15.900 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 96076036
bmw ile takas teklifi geldi ne dersiniz ?
Bence gereksiz bir takas olur
evladiyelik araçlardan birisidir 166. çok kısmetli insanlar dahi satmak için çok uzun süreler bekleyebilir. şahsen takas etmezdim, hayırlısı olsun.
Evlat olur gibi bencede gereksiz.
tahmin ettiğim cevaplar geldi , bende evlat olacağı kanaatindeyim de ynede sorayım dedim.
abi hç girme derim
e30 touring verilir mi abi :D
O kadarda mantiksiz sayilmaz.
Hele uste vericekse
Gecen sene içinde bu kombinasyonda 166 vardı bostancıda 1 galeride inceleme fırsatım olmuştu oldukça diri duruyordu o olma ihtimali yüksek fiyat abartılmamış orjinal duruyor temiz 1 alfa herzaman alıcı bulur bu araçlarında kendi içinde piyasası var zate vericeğiniz paranın karşilığını sonuna kadar alıcağınız 1 araç servise sokun sorun yoksa sizinde aklınıza bu tarz bir araç binmek varsa değerlendirin derim
biliyomusunuz benim arabamada takas teklif etti 166 :D
evet evlat olabilir ama her evlat keske böyle olsa :)
bir araba delisi olarak alfa 166 yı ilk defa duydum desem :) evladiyelik olabilecegini sanırım anlarsınız :) o güzel e30 a degisilcek bir arac degil bence
Evet biraz arastirma yaptim. Motor kesinlikle lpg uyumsuzmus , uysa bile cok sorun cikartiyormus, parcalari pahalloi ve bulunmuyormus, birazda nazik bir arabaymis :). E 30 a binmeye devam o zaman takas makas yok bu arabayla