22.000 KM'de Bir Aracın Baskı Balatası Nasıl Biter ? Yorumlarınızı Bekliyorum Arkadaşlar...
Printable View
22.000 KM'de Bir Aracın Baskı Balatası Nasıl Biter ? Yorumlarınızı Bekliyorum Arkadaşlar...
araç DSG mi yoksa düz mü ? dsg ise sorun vardır fakat düzse kullanım hatası olabilir ?
her kelimeyi nasıl büyük harfle başlayabiliyorsan onunda olasılığı vardır kesin
onu bize değil kullanan arkadaşa sor bence.
bunudda markaya yormayın Allah aşkına :D
"baskı balata bitti .kiyim böyle arabayı bune laa"
ayağını debriyaj üzerinde tutmasın arkadaşın :D
eğer bi sorun yoksa tebrik ediyorum ozaman 22k da baskı bitirecek kdr iyi kullanıyormuşsunuz
baskı balata herhangi bir üretim hatasından falan kaynaklı erken bitmez kesinlikle başka arızalar verir pedalda sertleşme ayırmama ama bitme mümkün değil başka bir şey bu
Aracın kullanımıyla biter baskı balata. Üretimde sorun olsa zaten bitmez,başka sorunlar yaratır
yanlış anlamayında araçla kaza yaptınız mı ? şaselerinde sorun yok değil mi ?
bence çok iyi kullandığınızdan dolayı bitmiş, biz hakkını veremediğimiz için bitiremiyoruz o kadar kmde
benim arkadasımın roccosunda da şöyle bi sorun var şıkırtı yapıyor debriyaja basınca kesiyor 2.el aldı 28 bin kmde su an.2011 model.
bende 122 lik tsi var 60 binde daha baskı balataya el değmedi.şıkırtısı filan da yok.
vardır belki arkadasınızın bılmedıgınız bıseyı ,cogu ınsan ısıklarda 1 e takıp beklıyor
Priz direk bilyasi yapiyor olabilir dimleyince ortaya cikar