YGZ Typer vs BK Typer
LİNK= YGZ Typer vs BK Typer---Percussionali--- - YouTube
BK Typer HAKTAN OTO vs YGZ Typer --Percussionali-- - YouTube
Printable View
YGZ Typer vs BK Typer
LİNK= YGZ Typer vs BK Typer---Percussionali--- - YouTube
BK Typer HAKTAN OTO vs YGZ Typer --Percussionali-- - YouTube
denemeler güzel olmuş fakat çok trafik var yolda , tam net bi deneme ortaya çıkmamış gibi.
araçlara maşallah ,
iki araca da maşallah matkap gibiler ...
Maşallah denemeler güzel olmuş ama trafik çok yoğun olduğu için erken bırakılmış
Geçenki denemelerden farklı olarak ygz bariz hızlanmış ek olarak bı degısıklık yapıldı mı yasın abı?
ıkı aracada maasallah
Trafik yüzünden basamamışsınız bir türlü. İki arabaya da Maşallah gördüğüm kadarıyla YGZ hızlanmış:icon_tup:
YGZ speclerine göre çok iyi gitmiş BK da iyi sayılır yinede
ygz kesinlikle hızlanmıi maşallah yasin ygz izlemek her zaman keyif veriyor ....
Maşallah araçlara. Geçen denemelerden bu yana ygz ye ne yapıldı bu kadar hızlandı.
Ali maslaga gidiş yolunda net videolar vardı bunlar hepsi dönüş videoları genelde 200 210 gibi bırakmak zorunda kaldık. Hakan mami abi ayaklarınıza saglik.
Ygz ye tek bisiy yapılmadı gecen denemeye göre kilo farkı vardı ciddi boyutta suan hemen hemen kilolar eşit. ama ciddi hızlandı. gazlayarak Düzce'ye gidip geldim isim icabi baskada birsey yapılmadı ayar la oynanmadı.
Maşallah iki aracada YGZ hızlanmış :)
ygz hızlanmış maşallah:)
ygz hızlanmıs gibi neler yapıldı? masallah araçlara trafik olmasa daha zevkli olcakmış :)
maşallah ygz typer a ve Bk typer a
Maşallah iki aracada:)YGZ hızlanmış tebrikler.
Transit nedir öyle emniyet şeridinde kaptırmış kendini:D
İki araca da massalh ygz hizlanmis ama trafik biraz kalabalik bk ayri bi guzelll
ikiside mükemmel ama kırmızı oldugundanmı nedir yzg daha bir güzel geliyor gözüme videoya gelecek olursam daha geç saat olsaymıs güze lolacakmıs birde ***** ataşehirin gözünü seveyim 1. rollıng yolu:)
ygz'yi herkes biliyor zaten ama ben bk'ya maşallah diyorum. ciddi emek harcanmış arabaya. şu piyasa'da kimle oturup konuşsan ya DBS diyor ya da Ygz... ama şimdi Bk kendini hissettiyor. geçen denemelere nazaran ygz ciddi anlamda hızlanmış, trafik olmazsa kafa burun gitmişler. iki araca da maşallah..