Dün aracıma taktırdıgım valeo marka debriyajdan 70-80 gibi hızlarda acayip bi uğultu gelmeye basladi ve gazla yüklenince sesi kesiyo boşta ve kompresyona kalinca ses şiddetleniyo acil yardimlarinizi bekliorum....
Printable View
Dün aracıma taktırdıgım valeo marka debriyajdan 70-80 gibi hızlarda acayip bi uğultu gelmeye basladi ve gazla yüklenince sesi kesiyo boşta ve kompresyona kalinca ses şiddetleniyo acil yardimlarinizi bekliorum....
debriyajdan değilde şanzımandan geliyo olmasın
Servise götürdüm aracı su an test etmeye cıktılar ses kesildi varmi böyle bisey :))
güncel arkadaşlar yokmu bi yardımcı olabilcek ses kafasına göre azalıyo ve artıyo :(
balata takilir takilmaz gaza yuklendin mi?
kanka bence o ses baska bıyerden gelıyo olmasın prız dırek gıbıme gelıyo bızım arkadastada oldu aynı ses
prız dırek bılyasından olabılır
@ time-R gaza yüklenilmedi ama tecrübe edilirken usta sert kullandıysa bilmiyorm başında duramadım çünkü :( @ memik ve @ mikrop ali .. bende prizdirekden şüphelendim için başka bi ustaya gittim ama kendi ustamda reno servisi de prizdirek Bilyasnda sıkıntın yok dedi...
Bende balatanin yaylarindan supheleniyorum, balatanin yaylari ugultu yapar kirilmissa vs.
Debriyaj değiştirilirken kesin bakılmıştır ama bencede bilya ..
akşam üzeri gelirken uğultu kesildi ... ama sadece bütün yolun sesini içeri alıyo :(