Cumartesi gecesi Kurbuzgazda buluşalım görüşelim sohbet edelim ayağıylan karışık yollara düşüldü
Maksat eğlence tabiki
Arkadaşların 3 üde gram bu konularda takıntı yapmıycak kişiler ki takıntı yapılcak bir durumda yok :)
İlk basışlarda 3 araçta birbirlerine çok yakın
Sonrasında yol üzerinde ayak üstü ^Redsun^ arkadaşımızın aracına Stage 1 chip yazıldı
Redsun chip yazılmasına rağmen ilk 2 basmada arabası chipi kabul etmedi ama sonradan arabası chipi algılamayı bildi :)
Sonrası ***** mutlu son :)
ya bole sessiz rol mu olurryaaa hakaten cok lüx olmusss bu arada video ceken selcukmu :DDD
15-08-2012, 00:31
RedSun
Alıntı:
Cliosportve Nickli Üyeden Alıntı
Son durum nasıl İnanç memnun musun stg1 den ?
Daha demin sahilde 206 rc ile denedim ust kapak isli, yazilimli geciyorum ama egsoz sisteminde eksikler vardi 206 rc de. Sahibinin dedigine gore full yuklu halde s2000 ve saglam civic type r larla yuruyormus. Soyledi hangi araclarla yurudugunude hatirlamiyorum suanda. 4 vitesde 6000~7000 arasi acildi ve guzel yuruyor. Suan icin memnunum :)
15-08-2012, 00:31
extraVTS
abi bu nasıl gusel bı yoldur bole yaaaa araclarada masallah cok ıyılerr
15-08-2012, 00:36
Cliosportve
Alıntı:
RedSun Nickli Üyeden Alıntı
Daha demin sahilde 206 rc ile denedim ust kapak isli, yazilimli geciyorum ama egsoz sisteminde eksikler vardi 206 rc de. Sahibinin dedigine gore full yuklu halde s2000 ve saglam civic type r larla yuruyormus. Soyledi hangi araclarla yurudugunude hatirlamiyorum suanda. 4 vitesde 6000~7000 arasi acildi ve guzel yuruyor. Suan icin memnunum :)