Yapı kredi bankasından nefret ediyorum !!
Öncelikle sinirli değilim bunu belirteyim ama bu bankayı zaten beğenmiyordum şimdi ciddi anlamda nefret ediyorum.
Neden mi?
Öncelikle bardağı taşıran son damla;
1) Bileniniz vardır, babamı 12 Mayıs'ta kaybettim. Babamın lanet yapı kredi bankasından kredi kartı ile yapmış olduğu taksitli şlemleri mirasçısı olarak düzenli bir şekilde bankaya ödiyordum. Geçen baktım 55tl kullanım bedeli gelmiş, Müdüre çıktım, kartı kullanmadığımızı, sadece borçlarını ödediğimizi, 4,5 ay boç kaldığını ve sonra kapatacağımızı söyledim. bana merak etmeyin dedi ve dilekçe yazdırdı. Geçen yazı geldi eve. Bunu bilmemne kanununa göre almaları gerekiyormuş. ALLAH BELANIZI VERSİN dedim ben de ;)
Bardağı taşırmamışlar;
2) 2 sene önce sağlam konut kredisi çekmiştim. Düzenli bir şekilde ödüyorum ve buna ek olara her sene 300tl kadar dask, 300tl kadar da bilmemne sigortası yapıyorlar. kred kartım yok ama hesaptan yine 55 tl kadar kullanım bedeli çekmişler. 3-4 tane otomatik ödeme verip dilekçe yazın dediler, yazdım aylar oldu gelen giden yok. Geçen ALLAH BELANIZI VERSİN dedim ben de ve bütün otomatik ödemeleri iptal ettim ;)
3) Yine ev alırken Kuşadasından rahmetli peder ile izmirdeki hesabıma para yatıracaktım. gittik bankaya, kendi hesabıma para yatırmak için bilmem ne kadar havale parası istediler benden. ALLAH BELANIZI VERSİN dedim ben de ;)
4) Konut kredimi düzenli ödüyorum, hesabıma para yatırıyorum oradan çekiyorlar. Bu akıllılar çekmeyi unutmuşlar, hesapta para kuzu kuzu duruyorken bana taa istanbuldan yazı geldi, yatırmazsam haciz gelecekmiş, bir de üstüne kara listeye düştüm. ALLAH BELANIZI VERSİN, ben o parayı yatırdım, siz çekmemişiniz dedim ben de ;)
İşte böyle arkadaşlar. Şimdi ilk fırsatta rahmetli babamın kredi kartı taksitli ödemeler borcunu komple kapatıp kartı iptal ettireceğim. İkinci olarak konut kredisi kalıyor, olur da krediler aldığım seviyeye düşerse, onu da kapatım sürekli işlem yaptığım ve memnun olduğu başka bankaya çekecek, ve YAPI KREDİ BANKASI İLE TÜM İLİŞKİLERİMİ KESECEĞİM.
Birazdan bankaya gidecek, buna benzer bir dilekçeyi müdüre verecek, bu mesajdan da bahsedeceğim ve bu bankasının allah belasını versin diyeceğim :D