-
Cam catlak tamiri?
Merhaba arkadaslar,
Bir 205imizin on caminda 20-30 cm uzunlugunda bi catlak mevcut. Bu catlagin tamir edildigini duyduk. Daha once yaptiran var mi? Ankarada nerede yaptirabiliriz?
Acikcasi muayenede sorun oluyormus catlak cam, yenisini bulamadik, bu sebeple tamir ettirmek istiyoruz.
-
Konu Makaleler'den Detailing'e taşındı.
-
Benzer uzunlukta catlak benim ön camımda da mevcut. TÜV muayene esnasinda "hafif kusur" olarak listelendi ve aracim muayeneden gecti.
Cam tamiri ile ilgili; http://www.techturkey.com/forum/sohb...-hakkinda.html konuyu inceleyebilirsiniz.
-
çalıştığımız camcı bu işi yapmakta ama çatlağı tamir ettiğinde eskisi gibi olmuyor tamir ettiği bölge belli oluyor görüntüyü kırıyor net kalmıyor yanı
-
çatlak cam tamiri mümkün fakat çatlagın 1tl den büyük olmaması lazım 20 30 cm likj çatlagı tamir etmek mümkün degil cam degişimi şart.
-
Tamir edilebilen çatlaklar 1cm çapı geçmeyen küçük taş çapması
sonucu oluşmuş yıldız şeklinde çatlaklardır.
Öyle 20-30cm lik çatlak tamiri mümkün değildir... Zaten o çatlak
uç noktası elmasla çevrilmezse araba her kasise girdiğinde
yürüyecektir...
-
mini onarımlar için olduğunu arkadaşlar yazmış zaten. eğer vize içinse sadece hafif kusur geçiyor ben daha yeni geçtim o şekilde. yeni cam alın en güzeli
-
aynısı bende oldu geçen. auto king mini onarıma götürdüm olmaz dediler.Sonra borusanda camı değiştirtim 1160 TL tuttu.