bugün çıkması beklenen hondatanın en büyük eksiği bakalım nasıl yorumlar gelicek fiyat olarakta 800 dolar fiyatı olucak normal s300 kitin üzerine .buda test aşamalarından video..
Printable View
bugün çıkması beklenen hondatanın en büyük eksiği bakalım nasıl yorumlar gelicek fiyat olarakta 800 dolar fiyatı olucak normal s300 kitin üzerine .buda test aşamalarından video..
Fena değil gibi durıyor ama kit olması biraz enteresan olmamış mı?
dizel mi la bu :D
en guzelı tc off :D bırak sarsın ya cata pata :D
sadee abs olan araçlar damı kullanılacak acaba ?
Abs olmayan arabalardada kullanilablicek..
kanka bana da takarmıyız bundan. Beni launch yapmanı istiyorum.
şimdi eksik olan modulu takınca tc on tc of yapa bılıyomu ? ve abs zaten calısmıyomu bu beyınle ?
Alpha sürüm olarak mı Beta sürüm olarak mı gelecek? Sanırım üzerinde daha çok çalışılması gerekli.
yalnız araç gerçekten fena
seviye 2 gayet güzel gündelik kullanımda da yormaz abuk sabuk sarmaktan kurtarabilir bazı yerlerde :)
videodanmı karar verdiniz daha çok çalışılması için?? bugün itibarıyla çıkmasını bekliyoruz.olan sistemden daha iyi olması için ciddi bir firma arge yapmış çıkış tarihide bugün .hondada olan en büyük T.C problemini çözmeye atılmış iyi bir adım merakla bekliyoruz...
usta abs olmayana sensormü takılıyo nasıl okuyocak tekerlekleri
aem ems de bildiğim kadarıyla tc tarzı bir şey var ama? Bu k20 turboların 100-200 ünde işe yarar tahminimce..
Peki Neptune'de var mı TC olayı, ya da onlarda da extra kit olarak satılıyor mu ?
Neptunde yok ama eminim onlarda baslamistir :)