Leukeran 2 mg lık; kanser hastalığına yakalanan anneannem için ilaç bulamıyoruz.2,00 TL fiyatı var fakat nereye baktıysak bulamadık.yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa çok sevinirim.
Printable View
Leukeran 2 mg lık; kanser hastalığına yakalanan anneannem için ilaç bulamıyoruz.2,00 TL fiyatı var fakat nereye baktıysak bulamadık.yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa çok sevinirim.
İlac ve eczacilik genel mudurlugune danisin
Geçmiş olsun arkadasım bir arkadasım olucaktı arıyorum hemen
Kendisiyle konustum depolarında yokmus fakat getirtebilirim dedi yarın haber edicek bana pmden cep numaranı atarsan yarın ararım tekrar geçmiş olsun.
Arkadasın enistesi ilaç mümessiliydi soruyorum hemen ona geçmiş olsun..
Gecmis olsun knka ins.kisa surede bulunur
Tanidik bulabilirsen hemen temin edebiliyorlar. Allah acil sifalar versin.
Bu gazeteye çıkan ilaç mıdır acaba, karaborsaya düştü 100 lira isteniyor falan deniliyordu..
Allah yardımcınız olsun, tanıdık bir eczacıya sorarım, varsa geri dönüş yaparım..
Benzer bir olay benimde basima geldi. İlac yeni bakanlik onayi yok. Ama kesinlikle kullanmam lazim. Bakanliktan onay geldi. Ordan genel mudurluge. Evraklar raporlar yazismalar vs. Tanidik olmasina ragmen 2 ay surdu. Boyle burokrasinin....
abi geçmiş olsun ya yardımcı olabilceğim bişi varsa ara mutlaka
geçmiş olsun abi bende cevreye haber saldım dönücekler bana inş buluruz hemen getiririm sana ellerinde varsa hemen 5-6 tane göndericekler bana abi
bi arkadaşın babasına lazım olmuştu,diyarbakırdan ve çankırıdan bulmuştuk Allah yardımcınız olsun.Şehir dışı işinizi görürse Ankaradanda yardımcı olmaya çalışayım
sağolun arkadaşlar.karaborsa olmuş galba ben de öyle duymuştum
şu an ulaşamam ama yarın calıstıgım hastanenin karşısındaki eczacı abiye soracağım, samimiyetimiz var ve yapabileceği birşeyler varsa mutlaka yardımcı olacaktır.
Sordum. Yarın eczaneye bakıcak haber vericek...
Gecmis olsun Abi saga sola haber salıyorum hemen