-
'12 opel (corsa)' affetmez 34VL2675
-
çok çok güzel maşallah.. Keşke plakayı vidalamasaydınız..
-
Alıntı:
berkay_aydin Nickli Üyeden Alıntı
çok çok güzel maşallah.. Keşke plakayı vidalamasaydınız..
güzel yorumların için çok teşekkürler plakalar app değil boyattım çerçeveleri çıkarınca bir tarafından atma yaptı çareyi böyle bulduk :)
-
aracın gercekten cok güzel olmuş yanlız darılma gucenme su plakalar maf etmıs arabayı :) bence direk istanbul app tak araca hem sade olur hemde guzel gorunur.plakalar arabayı bozmus bence.allah kaza bela vermesın masallah iyi gunlerde kullan:)
-
Alıntı:
ÜSTÜNERC Nickli Üyeden Alıntı
aracın gercekten cok güzel olmuş yanlız darılma gucenme su plakalar maf etmıs arabayı :) bence direk istanbul app tak araca hem sade olur hemde guzel gorunur.plakalar arabayı bozmus bence.allah kaza bela vermesın masallah iyi gunlerde kullan:)
yok ne darılması yorumlarınıza açığım yorumlar için teşekkürler aklımdan geçmiyor değil bir app yaptırmak ama bakalım :)
-
masallah...
gule gule kullanin, kazasiz belasiz...
-
Alıntı:
yasin34y Nickli Üyeden Alıntı
yok ne darılması yorumlarınıza açığım yorumlar için teşekkürler aklımdan geçmiyor değil bir app yaptırmak ama bakalım :)
güzel olmuş araba yani tam tadında yapmıssın :) arabayı gören senin oldugunu anlıyordur yani.böyle sade modifiye gercekten cok daha guzel yakısıyor araca
-
aracin cok güzel olmus. yandan ve arkadan cekilmis resimlerinide bekliyorum :)
-
Cok yakisikli olmu araba lip nedir?
-
Maşallah, Plaka lazım acil...
-
maşallah,emrenınde dedıgı gıbı plaka şart..
-
tek kapıda bu jantı hiç görmedim yandan arkadan fotoğraflarını bekliyoruz, maşallah
-
-
maşşallah aracınız çok güzel daha detaylı fotolar ve acil esnaf adaşıma :) müraacatınızı bekliyorum (8app plaka eray yümsel)
kazasız belasız
-
Maşallah dikkat çekici. :)
-
Maşallah çok iyi görünüyor.
-
lip evo lipi sanırım kaderini değiştirmiş aracın durusunu cok begendim maşallah
-
maşallah ön tarafı olmuş. lip çok başarılı.
-
Maşallah bir lip bu kadar mı değiştirir arabayı