arkadaslar byuk ugraslar sonucu aracımı sattım bu ıkı arac arasında kaldım butcem 23 lıra aracı gunluk kullancam
Printable View
arkadaslar byuk ugraslar sonucu aracımı sattım bu ıkı arac arasında kaldım butcem 23 lıra aracı gunluk kullancam
Eğer yanlamak gibi bı derdin yoksa gc8 daha iyi gibi duruyor. Benimde yaklaşık 10 senedir iki araca karsi özellikle subaruya merakım var. Ancak suan 200sx bakıyorum. Arkdan itisli diye
acıkcası yakıt ve sorunsuzluk on planda bnm ıcn
23 liraya alacağın iki araçta sorunsuz olmaz diye tahmin ediyorum.artı istediğiniz araçlar için yakıt düşüncesini ön plana çıkarmanız pek mantıklı olmamış ikiside çok yakan araçlar
200 sx bulunyr temızde gt turbo zor gbı ama buluunr aradıkta sora
yok tam ole deıl alıp stock bınıcem gunluk kullancagım ıcn hangsı daha sorunszsa onu tercıh etmek ıstyrm yanı roll-drag-drıft yapmıcam sadece altmda guclu bır arac olsun ıstyrm :)
haklısı ama olmuyr ıste bıktım dızelden daha dun corsamı sattım dızel artk bastımmı gtsn ıstyrm
benım sahsı kararım s14 :D subaru herseyıyle hazır ama s14 baska :D
gonlum s14 te ama subaruda cazıp fyat olarak dha makul
subaruda karar kıldık gıbı :)
yakıt meseleyse çok yanlış araç bakıyorsun kardeşim.
mesela deıl aslında en az sorun cıkartması onemlı bm ıcın
bugun o paralara adam akıllı sanzıman sorunu olmayan subaru zor bulunur benden solemesı ;) ya cebınde rahat 10, bınlıra paran olmalı her ıhtımale karsı :) bence bıraz daha zorla kendını sole 25 27 lıra arası adam akıllı bı subaru bak ;) kı forumu takıp edersen subaru sorgusunu ozellıkle rahat sakıncası olmayan sorunsuz bulabılırsın ;) s14 a al alacaksanda kı o lımıtlere bıraz sor gorunuyor ;)
s14 bana daha malıyetlı gıbı gelcek duruyo o yuzde subaruda karar kıldım ama alırke ılk olarak motor ve sanzımanına baktırıcam
2.0 gt turbo sunrooflu olursa bide tadından yenmez bence bende o araçları çok seviyorum sesi mükemmel. hakkınızdan hayırlısı