-
- Biraz yaşlı, biraz heyecanlı bir o kadar da datlı :)
-
nedense toroslara ayrı bi ilgim var :) bursa'da biri turbolamıştı pazar poşeti gibi geziyodu :D
Maşallah aracına
-
Alıntı:
Semii Nickli Üyeden Alıntı
nedense toroslara ayrı bi ilgim var :) bursa'da biri turbolamıştı pazar poşeti gibi geziyodu :D
Maşallah aracına
- O turbo torosu merak ettim şimdi :D Teşekkürler :)
-
Maşallah, eskiden bizde de vardı .. Saçma gelebilir ama o zaman dörtlü flaşör tuşu ortada takılı kalıyordu amerikan park olduğunu zannediyorudm :D
-
toros sedan olmadığı sürece sıkıntı yok :D
Maşaallah yıllara meydan okuyor kazasız belasız kullanın
-
Alıntı:
berkay_aydin Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah, eskiden bizde de vardı .. Saçma gelebilir ama o zaman dörtlü flaşör tuşu ortada takılı kalıyordu amerikan park olduğunu zannediyorudm :D
- Amerikan park yapasım vardı. Bozuk arka silecek tuşu var istediğin pozisyonda duruyor onla değiştireyim o zaman :D
-
-
Alıntı:
kemal_koker Nickli Üyeden Alıntı
toros sedan olmadığı sürece sıkıntı yok :D
Maşaallah yıllara meydan okuyor kazasız belasız kullanın
- Teşekkürler :)
-
Alıntı:
fuatozkan Nickli Üyeden Alıntı
- Amerikan park yapasım vardı. Bozuk arka silecek tuşu var istediğin pozisyonda duruyor onla değiştireyim o zaman :D
olmuyor ya sadece zırrr diye ses çıkartıyordu, belki sizinde öyledir çünkü bizim 9-10 sene önce filo şeklinde vardı şirketin, 1 milyon km olmuştu yanılmıyorsam tekrar dönüp sıfırlanmıştı km :D hala sağlamlardı...
-
Alıntı:
arteus Nickli Üyeden Alıntı
41 kere maşallah
teşekkürler.
-
yanlız ön tampon sökülüp plasti dip ile kaplansa daha temiz durur. var mı benimle aynı düşüncede olan ?
-
Alıntı:
berkay_aydin Nickli Üyeden Alıntı
olmuyor ya sadece zırrr diye ses çıkartıyordu, belki sizinde öyledir çünkü bizim 9-10 sene önce filo şeklinde vardı şirketin, 1 milyon km olmuştu yanılmıyorsam tekrar dönüp sıfırlanmıştı km :D hala sağlamlardı...
- :D Sağlam mübarek arabalar ya geçende (köyde bağ bahçe var arazi var) traktör gibi yükledik kazıklar tarlaya :D Köy olmasa zaten daha toplu olacak da köy maffediyor sülalede kalabalık arabaları yok minibüs gibi yükle git :D
-
Alıntı:
kemal_koker Nickli Üyeden Alıntı
yanlız ön tampon sökülüp plasti dip ile kaplansa daha temiz durur. var mı benimle aynı düşüncede olan ?
- plastik aksamları komple boyayacağım önümüzdeki günlerde aklımda o :)
-
Maşallah kazasız belasızz :)
-
Alıntı:
sinan-s Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah kazasız belasızz :)
- Teşekkürler :)
-
maşallah kazasız belasız hemşerim :)
-
Ah be kardeşim Toros'u gösterdin, anılarım depreşti. Az uğraşmadık Toroslarla. Şu üç bijon meselesi beni hayattan soğuttu da öyle sattım ancak. 4 bijon olsaydı hala bile durabilirdi. LPG'siz çift boğaz Weber'liydi. Özledim be. Bu arada araban çok iyi tamponlarını boyattır, 1-2 bakla yaylardan aldır, bulabilirsen GTS'den falan çıkma çift boğaz taktır. Clio-Kangoo jant kapaklarıylada gizli kelepçe şekli takıp en azından bir uyum yakalayabilirsin. Maşallah. Kazasız, belasız. :)
-
Alıntı:
gkhn55 Nickli Üyeden Alıntı
maşallah kazasız belasız hemşerim :)
- Eyvallah hemşo :)
-
Bir ara cabriosuyla geziyordum maşallah :)