-
Bmw e36 Coupe ///M + İndividual 35 RS 390
-
-
maşallah allah kaza bela göstermesin cümlemize:)
-
Maşallah Arac da Çekimler de Çok Hoş, Biraz Daha Basılsa Daha İyi Olur Kanımca Fakat Jantlardan Dolayı Daha Fazla Basıklığı Kabul Etmiyor Sanırım ?
-
Alıntı:
Kadyr Nickli Üyeden Alıntı
maşallah allah kaza bela göstermesin cümlemize:)
Teşekkürler, cümlemize.. :)
Alıntı:
EfeTopcu Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah Arac da Çekimler de Çok Hoş, Biraz Daha Basılsa Daha İyi Olur Kanımca Fakat Jantlardan Dolayı Daha Fazla Basıklığı Kabul
Etmiyor Sanırım ?
Teşekkürler güzel yorumunuz için, basacağım fakat önce Motorsport.. :)
Jant ön planda dediğiniz gibi..
-
Kesınlıkle mukemmel bı model ve renk en cok yakıstırdıgım renk arka sokakta aynı renk te aynı model bmw duruyo adam az bısey pusturmus ve genıs taban lastıkle tamamlamıs her baktıgımda orgazm gecırıyorum :) gule gule kullanmanız dılegıyle :)
-
Alıntı:
FAGE12 Nickli Üyeden Alıntı
Kesınlıkle mukemmel bı model ve renk en cok yakıstırdıgım renk arka sokakta aynı renk te aynı model bmw duruyo adam az bısey pusturmus ve genıs taban lastıkle tamamlamıs her baktıgımda orgazm gecırıyorum :) gule gule kullanmanız dılegıyle :)
Çok teşekkür ederim :) e36 hastası olarak o arabayı merak ettim şimdi :)
-
Maşallah ama jantlar biraz fazla büyük gibi duruyor bence
-
Aracınız gercekten cok diri kocaman bir masallah ama ön sinyallerin renkleri birbirinden biraz farklı :)
-
Alıntı:
GökhanOluk Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah ama jantlar biraz fazla büyük gibi duruyor bence
Teşekkürler, ileride 17"Motorsport jant takacağım şimdilik idare ediyoruz :)
-
Alıntı:
mertkaral Nickli Üyeden Alıntı
Aracınız gercekten cok diri kocaman bir masallah ama ön sinyallerin renkleri birbirinden biraz farklı :)
Teşekkürler, sinyaller aynı farklı değil belki fotoğraftaki ışık düşmelerinden yansımalardan size öyle gelmiş olabilir.Aynı markanın ve aynı üretim aynı anda takıldı :)
-
Alıntı:
LanseloT Nickli Üyeden Alıntı
Teşekkürler, ileride 17"Motorsport jant takacağım şimdilik idare ediyoruz :)
Hayırlı olsun öncelikle, çok yerinde bir karar olur fazla büyük olmuş bu 19lar :icon_tup:
Çok daha diri durur motorsportlarla maşallah :)
-
e36 da en sevdiğim renklerden biri maşallah çok iyi duruyor :)
arkası biraz fazla yüksek sanki :)
-
Şu arkadaki M3 yazısı olmasa ya da en azından orijinal yerinde olsa daha iyi olmaz mı İlyas? Diğer düşüncelerimi biliyorsun zaten :)
-
Gördüğüm en güzel E36'lardan birisi. Maşallah. Yalnız arka biraz fazla havada.
-
Alıntı:
FAGE12 Nickli Üyeden Alıntı
pusturmak nedır abı ya:D
-
Alıntı:
samet_61 Nickli Üyeden Alıntı
pusturmak nedır abı ya:D
pusturmak agız alışkanlıgı mı desem sokak dılımı desem bılemedım ;)
-
Alıntı:
LanseloT Nickli Üyeden Alıntı
Çok teşekkür ederim :) e36 hastası olarak o arabayı merak ettim şimdi :)
fotosunu cekıcem ınsallah yuklerım buraya antepte olan varsa bılır belkı şişman ustanın onunde duruyor her zaman 27 xx 325 ;)
-
kardeşim kazasız belasız jantların azizliğinden dolayı basmak çok zor ama motorsportla bu kadar hırçın görüneceğini sanmam :) bunuda düşün bence