Gökhan'dan aldığım Aquartz setini uygulayalı tam 22 gün olmuş, bugünde söz verdiğim gibi yıkama esnasındaki performansını görmek adına bir kaç video çektim.
Bence şu an için şahane bir performansı var. Su yüzeyde çok zor tutunuyor. Su tutup otobana çıksam kendiliğinden kurur o derece :)
Normalde kendim yıkıyorum ama video çekmek için Sonax çalışanından rica ettim :)
Bu arada camlarda ve aynalarda da Japon menşeeli özel bir ürün var :)
pomponazzi den farkı yokmus cidden:)22 gun diyosun cok iyi süre daha yeni uygulanmıs gibi videoda ne kadar daha kalıcak merak ettim acıkcası ..
03-09-2012, 11:03
Blackbird
Çok net ve açıklayıcı olmuş videolar eline sağlık süpersin. :) Zuzuna maşallahı eksik etmeyelim.
Alıntı:
TGY Nickli Üyeden Alıntı
pomponazzi den farkı yokmus cidden:)22 gun diyosun cok iyi süre daha yeni uygulanmıs gibi videoda ne kadar daha kalıcak merak ettim acıkcası ..
AQuartz, yani üretici 3 yıl kadar dayandığını söylüyor ancak Türkiye şartlarında kullanıma göre 1,5 - 2 yıl kadar dayanımı olur. Hakan abinin bu şekilde kullanımı ile 3 yılı bile geçebilir tabi. :D
03-09-2012, 12:52
imprezaWRC
Alıntı:
TGY Nickli Üyeden Alıntı
Valla uzun süre kalır diye düşünüyorum, ayrıca henüz vakti gelmemiş olmasına rağmen kurulamanın ardından tek reload uyguladım.
Alıntı:
Blackbird Nickli Üyeden Alıntı
Çok net ve açıklayıcı olmuş videolar eline sağlık süpersin. :) Zuzuna maşallahı eksik etmeyelim.
AQuartz, yani üretici 3 yıl kadar dayandığını söylüyor ancak Türkiye şartlarında kullanıma göre 1,5 - 2 yıl kadar dayanımı olur. Hakan abinin bu şekilde kullanımı ile 3 yılı bile geçebilir tabi. :D
Sağolasın, ne yapayım iyi bakmaya gayret ediyorum, 3 sene daha kullanırmıyım bilmiyorum ama yıkama esnasında da wolf's chemicals'ın nano şampuanını kullandım, kurulama ardından reload uyguladım, muhtemelen bu kullanımla uzun süre dayanır diye düşünüyorum.
03-09-2012, 13:24
M U R A T
bende AQuartz ve Gtechniq arasındayım c1 hakkında yorumlara bakarak karar vericem sanırım
03-09-2012, 13:41
imprezaWRC
Alıntı:
M U R A T Nickli Üyeden Alıntı
bende AQuartz ve Gtechniq arasındayım c1 hakkında yorumlara bakarak karar vericem sanırım
Biri mavi ambalajlı diğeri kırmızı ambalajlı, keyif senin, karar senin :)
Ama hazır fırsat varken, bence Aquartz al derim, benim gökhan'ın sattığı ürünlerden ticari bir ortaklığım tabiki yok, ama o da muhtemelen elindekiler bitince bir daha Aquartz getirmeyecek.
Hazır elinde varken ve fiyatıda uygunken almakta fayda var. Ben misal alabildiğim kadar reload aldım. Artık her ay reload uygularım :)
Gtechniq'i her zaman alabilirsin, royal mail ile gönderiyorlar sıkıntısız geliyor. Aquartz'ı almak biraz daha zor. Teferruatı fazla, gümrüğü var, ıvırı var, zıvırı var...vs
03-09-2012, 13:55
M U R A T
Alıntı:
imprezaWRC Nickli Üyeden Alıntı
Biri mavi ambalajlı diğeri kırmızı ambalajlı, keyif senin, karar senin :)
Ama hazır fırsat varken, bence Aquartz al derim, benim gökhan'ın sattığı ürünlerden ticari bir ortaklığım tabiki yok, ama o da muhtemelen elindekiler bitince bir daha Aquartz getirmeyecek.
Hazır elinde varken ve fiyatıda uygunken almakta fayda var. Ben misal alabildiğim kadar reload aldım. Artık her ay reload uygularım :)
Gtechniq'i her zaman alabilirsin, royal mail ile gönderiyorlar sıkıntısız geliyor. Aquartz'ı almak biraz daha zor. Teferruatı fazla, gümrüğü var, ıvırı var, zıvırı var...vs
Aquartz ta premium ve titanium kullanmak gerekli Gtechniq te sadece C1 le iş bitiyor ama Aquartz kullanıcıları daha fazla bakalım karar veremedim daha
03-09-2012, 14:41
imprezaWRC
Alıntı:
M U R A T Nickli Üyeden Alıntı
Aquartz ta premium ve titanium kullanmak gerekli Gtechniq te sadece C1 le iş bitiyor ama Aquartz kullanıcıları daha fazla bakalım karar veremedim daha
Aslında Aquartz'da da gtechniq gibi tek kat uygulayabilirsin, yani top coat olmadan da bu iş olur hatta sadece reload ile bile bir süre koruma elde edersin ki ben sırf gözlemlemek için önce tek başına reload uygulamıştım.
Aquartz,Gökhan sayesinde şu an için kolay ulaşılabilen bir ürün o yüzden kullanıcısı fazla :)
Ha birde fiyatı uygun :)
03-09-2012, 15:01
Jackie
Haydaaa neler görücez daha :)
03-09-2012, 15:57
imprezaWRC
Alıntı:
Jackie Nickli Üyeden Alıntı
Haydaaa neler görücez daha :)
Daha neler var neler, yavaş yavaş dozu yükseltiyorum :)
03-09-2012, 16:33
Fbc
Nemli mf bezle mi uyguladınız yoksa makyaj pamuğuyla mı ?, bende atalı 1 sene olacak, ufaktan ufaktan çizikler çıkmaya başladı sıcaklıklar düşsün tekrar uygulıcam, siz sıcaklık olayını naptınız ? pek etkilemiyor mu ?
03-09-2012, 16:40
imprezaWRC
Alıntı:
Fbc Nickli Üyeden Alıntı
Nemli mf bezle mi uyguladınız yoksa makyaj pamuğuyla mı ?, bende atalı 1 sene olacak, ufaktan ufaktan çizikler çıkmaya başladı sıcaklıklar düşsün tekrar uygulıcam, siz sıcaklık olayını naptınız ? pek etkilemiyor mu ?
Talimatlarında anlatıldığı gibi bir tane nemli mf bez ve bir tane de kuru mf bez ile uyguladım. Makyaj pamuğu ile uygularsanız çok çabuk kurur kabus olur uygulama.
Uyguladığımda hava sıcaklığı yeterli derecedeydi, o yüzden 2 saat kurumaya bırakıp ardından en son katmanı uyguladım.
03-09-2012, 22:14
Low-Rider
Nasıl uygulanıyor bu?Biraz zor sanırım
04-09-2012, 08:48
imprezaWRC
Alıntı:
Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı
Nasıl uygulanıyor bu?Biraz zor sanırım
Yok be paşam gayet kolay, bir tane nemli mikrofiber bez bir tanede kuru bez alıyorsun. Nemli beze ürünü eşit şekilde sıkıyorsun.
Nemli bezle kuru panele ürünü uygulayıp beklemeden kuru bezle siliyorsun.
Lan gitti ürünü sildik diye düşünürken yaklaşık 1-2 saat kurumaya bırakıyorsun. Geldiğinde bebek poposu kılıklı bir kaporta ile karşılaşıyorsun. Top coat dediği son katı yine aynı yöntemle uyguluyorsun.
24 saat araca su değmeyecek. Hatta yağmura bile denk gelmemesi lazım. 24 saat sonra yağmur görebilir ama yıkama yapmıyorsun. (1 hafta yıkamamak lazım)
Sen al ürünü ben gereken yardımı seve seve yaparım, beraber uygularız. Ama benim hızlı düşen kan şekerimi denegelemen lazım, artık mc donalds'mı, kızılkayalar mı, etiler marmaris mi nereden hamburger ve goralı alırsın bilemem :)
Tamam o zaman mcdonalds sponsorluğunda uyguluyalım:D
04-09-2012, 12:19
imprezaWRC
Alıntı:
Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı
Tamam o zaman mcdonalds sponsorluğunda uyguluyalım:D
Tamam sen yeri bul, yeşilliksiz big mac'leri hazırla ben yardıma gelirim :D:D
04-09-2012, 12:23
Jackie
Alıntı:
imprezaWRC Nickli Üyeden Alıntı
Yok be paşam gayet kolay, bir tane nemli mikrofiber bez bir tanede kuru bez alıyorsun. Nemli beze ürünü eşit şekilde sıkıyorsun.
Nemli bezle kuru panele ürünü uygulayıp beklemeden kuru bezle siliyorsun.
Lan gitti ürünü sildik diye düşünürken yaklaşık 1-2 saat kurumaya bırakıyorsun. Geldiğinde bebek poposu kılıklı bir kaporta ile karşılaşıyorsun. Top coat dediği son katı yine aynı yöntemle uyguluyorsun.
24 saat araca su değmeyecek. Hatta yağmura bile denk gelmemesi lazım. 24 saat sonra yağmur görebilir ama yıkama yapmıyorsun. (1 hafta yıkamamak lazım)
Sen al ürünü ben gereken yardımı seve seve yaparım, beraber uygularız. Ama benim hızlı düşen kan şekerimi denegelemen lazım, artık mc donalds'mı, kızılkayalar mı, etiler marmaris mi nereden hamburger ve goralı alırsın bilemem :)
Bu kadar basit değildir ya , olmamalı :)
04-09-2012, 13:27
imprezaWRC
Alıntı:
Jackie Nickli Üyeden Alıntı
Bu kadar basit değildir ya , olmamalı :)
Valla bu kadar basit, bir numara yok, korkulacak birşeyde yok. Yanlış yaparsan, elle lokal olarak pasta uygulanır kaldığın yerden devam :)