-
E93 335i, EfeTopcu PhotoShoot's.
-
Maşalah araç harika, çekimlerde bi okadar güzel eemeğinize sağlık... Çekimde kullanmış oldugunuz makine ve lensi öğrenebilirmiyim acaba?
-
Alıntı:
aktas Nickli Üyeden Alıntı
Maşalah araç harika, çekimlerde bi okadar güzel eemeğinize sağlık... Çekimde kullanmış oldugunuz makine ve lensi öğrenebilirmiyim acaba?
Öncelikle Teşekkür Ederim, Çekimlerimde Ekipman Olarak Nikon D3100 Body, 18-55 Kit Lens ve Sigma 70-300 Telezoom Lens Kullanıyorum.
-
Efe kayseride sayılı işini iyi yapanlardansın . Seni ne kadar taktir ettiğimi ve sevdiğimi burdada dile getirmek istedim. Daha iyi işler yapman dilegiyle kardeşim benim .
-
Alıntı:
ycLbLgn Nickli Üyeden Alıntı
Efe kayseride sayılı işini iyi yapanlardansın . Seni ne kadar taktir ettiğimi ve sevdiğimi burdada dile getirmek istedim. Daha iyi işler yapman dilegiyle kardeşim benim .
Elimden Geldiğince Kendimden Ziyade Sizler İçin Her Geçen Gün Biraz Daha İyisini Yapabilmek İçin Gayret Gösteriyorum. Beğenilerinizi, Takdirlerinizi Alabiliyosam Ne Mutlu Bana. Teşekkür Ederim Abim.
-
Arac ve cekimler mukemmel ellerine saglik.
Not : Her kelimeye buyuk harf ile baslaman okumayi zorlastiriyor.
-
Alıntı:
turbo&quattro Nickli Üyeden Alıntı
Arac ve cekimler mukemmel ellerine saglik.
Not : Her kelimeye buyuk harf ile baslaman okumayi zorlastiriyor.
Teşekkür ederim, el alışkanlığı olmuş abi farketmeden öyle yazıyorum bazen :D
-
Alıntı:
EfeTopcu Nickli Üyeden Alıntı
Öncelikle Teşekkür Ederim, Çekimlerimde Ekipman Olarak Nikon D3100 Body, 18-55 Kit Lens ve Sigma 70-300 Telezoom Lens Kullanıyorum.
Teşekkür ederim ;)
-
Güzel araba, güzel çekimler eline sağlık :icon_tup:
-
Akılnda olsun, Photoshoot'un çoğulu olmaz, olsa da kesme işareti hiç olmaz.
Kitap -> Kitaplar
Book -> Books
Book's değil.
-
-
Guzel kareler eline saglık.
-
Arac , fotograflar cok iyi.Elinize saglık.
-
eline sağlık aracada maşşallah ta bide üstü açıkken şu camları kapalı vaziyette bi kare görseydik güzel olabilirdi yada ben p şekilde çok sevdiğim için öyle geliyo:)
-
2. Foto cok buyuk boyutunu duzeltırmısın
-
Hey maşallah nasıl bir duruş o öyle :)
fotolar ve araç muhteşem olmuş
-
-
masallah araca yılan gibi tabi emegide unutmamak lazım eline saglık cok basarılı olmus :)
-
Her zamanki gibi çekimler çok iyi , aracada maşallah...