-
E60 530i AirRide, EfeTopcu PhotoShoots.
-
çekimlerde araçta 10 numara çok hoş ellerinize sağlık Allah kaza bela vermesin fakat sağ egsoz ucuna el atılması gerekiyor :)
-
Bişey demeye gerek warmı bılemıorum müthiş maşallah yeterli kanımca :D
-
yalnış hatırlamıyorsam arabayı istanbulda gördüm
-
maşallah maşallah arabada çekimlerde sahibide çekende hepsi güzel olunca kötü bişe çıkmaz
ellerine sağlık efe emeğine sağlık serhat
-
Maşallah çok güzel ancak o kadar çok fotoğraf yerine sistemle ilgili birkaç foto olsaymış :)
Çünkü air ride sistemlerde genelde yay olmaz.. Yay yerine havalı sistem olur..
-
ne kadara mal oldu acaba ve normal yaylar daha yuksek oldugundanmı daha az basılıyor?yanı spor yay olsa daha kısa olucagı ıcın daha fazlamı ınıcek?
-
Aracada çekimlerde maşallah yanlız airride da ztn yay yoktu hava torbası var onun yerine benim yanlış biliyorum
-
arka lastikler beni benden aldıyaa 275mi ki acep peeh araba guzel duruyo cekımlere yorum yapamıcam masallah.
-
Kayseride kaliteli resim denince akıla ilk gelensin kardeşim ;) Araç 10 numara maşallah , çekimler herzamanki gibi :icon_tup:
-
herşey çok güzel maşallah :) tel takıldığım nokta sağdaki egsozların yamukluğu :) Airride da yay olayını bende anlamadım :o
-
maşallah efe eline sağlık.
-
-
Alıntı:
BirkanYazici Nickli Üyeden Alıntı
çekimlerde araçta 10 numara çok hoş ellerinize sağlık Allah kaza bela vermesin fakat sağ egsoz ucuna el atılması gerekiyor :)
Alıntı:
aktas Nickli Üyeden Alıntı
Bişey demeye gerek warmı bılemıorum müthiş maşallah yeterli kanımca :D
Teşekkür ederim :)
Alıntı:
Emrecan-R Nickli Üyeden Alıntı
yalnış hatırlamıyorsam arabayı istanbulda gördüm
Başka araç gördünüz sanırım.
Alıntı:
yasin_38 Nickli Üyeden Alıntı
maşallah maşallah arabada çekimlerde sahibide çekende hepsi güzel olunca kötü bişe çıkmaz
ellerine sağlık efe emeğine sağlık serhat
Teşekkürler abicim :)
Alıntı:
yavuz364 Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah çok güzel ancak o kadar çok fotoğraf yerine sistemle ilgili birkaç foto olsaymış :)
Çünkü air ride sistemlerde genelde yay olmaz.. Yay yerine havalı sistem olur..
Alıntı:
bartubasot Nickli Üyeden Alıntı
Aracada çekimlerde maşallah yanlız airride da ztn yay yoktu hava torbası var onun yerine benim yanlış biliyorum
Bildiğim kadarıyla aracın orjinal yayı yukarı kaldırılıp altına körüğü yani havalı süspansiyon takıldı.
Alıntı:
ogunozcan Nickli Üyeden Alıntı
ne kadara mal oldu acaba ve normal yaylar daha yuksek oldugundanmı daha az basılıyor?yanı spor yay olsa daha kısa olucagı ıcın daha fazlamı ınıcek?
Maliyeti hakkında net bir bilgim yok fakat yaklaşık 5000 Euro civarına mâl oldu sanırım. Evet spor yay oldugunda araç daha fazla basılabilecek.
Alıntı:
10ur_K Nickli Üyeden Alıntı
arka lastikler beni benden aldıyaa 275mi ki acep peeh araba guzel duruyo cekımlere yorum yapamıcam masallah.
Evet arka lastikler 275/30-19 çapında, teşekkür ederim :)
Alıntı:
burak özer Nickli Üyeden Alıntı
Kayseride kaliteli resim denince akıla ilk gelensin kardeşim ;) Araç 10 numara maşallah , çekimler herzamanki gibi :icon_tup:
Teşekkür ederim kardeşim benim :)
Alıntı:
FaBeRgE Nickli Üyeden Alıntı
herşey çok güzel maşallah :) tel takıldığım nokta sağdaki egsozların yamukluğu :) Airride da yay olayını bende anlamadım :o
Eksozlar düzelir o iş kolay :) AirRide olayını yukarda açıkladım, teşekkür ederim :)
Alıntı:
m. ali öz Nickli Üyeden Alıntı
maşallah efe eline sağlık.
Alıntı:
ruudvan Nickli Üyeden Alıntı
olmuş mermi.
Teşekkür ederim yorumlarınız için :)
-
oy araba muthiş özellliklede on ve arka çaprazdan olan resimler enfees eline sağlık
-
mermiiiiiiiiiiiii gibi maşallah
-
gercekten resimlerde.araçta 10 numara..
-
efe iyi güzel fotoğraflar çekiyorsun ama yaptığın en büyük hata, araç içinde birinin olması.
Araç içinde kimse olmamalı
-
airrideda 3 cm daha pay var ;) diyorsun efe :hehe:
maşAllah güzel çekim