Arabayı emanet ettik başımıza dert aldık.
Dün sabah dükkana bizim ufak suzuki ile geldik arkasındanda abimler alfa ile gelmiş akşam üstü abim şehir dışana otobüs ile gitti fakat oturduğumuz semtte park yeri sorunu çook büyük babam dedi ufaklığı sanayide bıraklaım ustaların dükkanına ben de dedimki neden bırakıyoruz arabaya bişi olur parçaları açalarlar falan hemen bi dükkanınordan esnaf bizim muhabbete sazan gibi saldırdı ya işte bizim Ferudun usta var onun dükkana koylaım bişi olmaz ben olur bile demeden adam gidip o usta ile konuşmuş oda ok demiş komşu gledi akşam aldı anahtarları gidior dedim hayırdır ne o benim anahtarları almışsın ya işte ben yer buldum ferudun ustalara koayacaz alan filan benim ama hep içimde bi sıkıntı .Dedim bırak ben arabamı çekerim gittim dükkana masalarda içkiler çakmak çaksak dükkanda havaya ucucaz bıraktım kapılarını kilitledim cd çaları aldım hatta krikoyu bile aldım:D anahtarları aldım gidiom izim sazan komşu dedi bırak anahtarları sabah onlar erken gelior onlar çeker ok dedim bıraktım ulen sabah bi geldimne göreyim kapıların kilitleri açık arabanın içnde farklı bi teyb bagaj full bira şişeleri kafam bi attı bğaırıom çağırıom siz ne yaptınız arabama bimlemle usta dedi y aiçinde oturmuş benim arkadaşlar dedim senin arklarına bimlemle yapayım kısacası su arkadaşlar arbanızın serviste vs biyerde kalacağını biliyorsanız adam gibi yerlerle çalışın ve hatta sazan bi komşunuz varsa lafı sokun yolu verin şimdi saat 08.44 arabayı iç dış yıkıcam nerden baksan 4 saatimi alacak:S