Arkadaslar eskisEhir yolunda gordion sapagindan sonra kaza sebebiyle yol iki tarafli olarak kapatilmistir. Petrol ofisi yanindaki ust gecidin yikilma ihtimali var, baska guzergah kullanmanizi oneririm.
Printable View
Arkadaslar eskisEhir yolunda gordion sapagindan sonra kaza sebebiyle yol iki tarafli olarak kapatilmistir. Petrol ofisi yanindaki ust gecidin yikilma ihtimali var, baska guzergah kullanmanizi oneririm.
Az once serkan ile gorustum o da eskisehir yolu kapali dedi demek bu sebeptenmis
2-3 metre capinda boru tasiyan tir ust gecide vuruyo. Tirdan devrilen borunun icine araba giriyo ve o hizla boru donunce araba da icinde takla atiyo. Yilan hikayesi gibi bi kaza valla, itfaiye ambulans vs kalabalikti baya. Yol kilit vaziyette. Can kaybi yoktur umarim
yook artık içine araba girmiş kısmete bak
mesa nın çektiği nedir arkadaş geçen günde doğalgaz kaçağından kapattılar yolu
umarım can kaybi yoktur
Zırhlı birliklerin önündeki yol mu bu ? Çağlayan kapısının,lojmanların ön cephesindeki.
Umarım herkes iyidir.
tam doğal gaz boru hattının yer bu kadar mı tesadüf olur? her kazada eşimizi dostumuzu arar olduk...
Gordion konutlarinda oturuyorum
mutfakta yemek yerken sesi duydum kafami cevirdim borunun dusus anini gordum.
su karmakarisik polis itfaiye ambulanslar
trafik baya kilitli kuyruk cok uzun camdan gordugum
inşallah ölü-yaralı yoktur, cidden cenabet köprü orası!
2 saat önce ailem geçti o güzergahtan.İnşallah can kaybı yoktur :(
bu ümitköy yoluda ne cenabet bir yol arkadaş ya.. ne kadar pis kaza varsa orada oluyor! :/
Cenabet demeden once bir arastirma yapsalar cikar nedeni ortaya. Hic bisey sebepsiz degildir. 2 kere oluyorsa tesaduf ama surekli oluyorsa vardir bi sakatlik yolda ya da gecitte. Eskiden florya yesilkoy girisinde de surekli arabalar gece viraji alamayip cikiyolardi hep ayni noktada. Sonra anlasildi ki oradaki karayollari haritasindan yansiyan isik suruculerde gorus kaybina neden oluyor ondan kaza yapiolardi. Tabela kalkti sorun bitti.
biraz önce balgat demirköprü üstünde de trafik vardı fena şekilde
Mesa isiklardan ankara yonune gidis kapali, cayyolunun icinden hacettepe sapagindan cikariyolar eskisehir yoluna
Aydınlık giriş ve Ankamall in önündeki büyük maddi hasarlı zincirleme kazalar olmus + dj325 plakalı e30 bugun önüme kırdı makas atacam diye biçiyordu beni ;(
ankaraya kar falan mı yağdı hayrola yaw. Kaza kaza üstüne.