herkese mrb aracımın kaputunda çok taş izi var araç siyah renkte boyatmak istiyorum ankara da uygun fıyata boyatabıleceğim bildiğiniz yer var mıdır?
Printable View
herkese mrb aracımın kaputunda çok taş izi var araç siyah renkte boyatmak istiyorum ankara da uygun fıyata boyatabıleceğim bildiğiniz yer var mıdır?
uygun fiyat diye bakma , kalitesine bak. ben istersen 50 liraya boyatıyım senin kaputunu...
Yer tavsiye edemeyeceğim ama, boyatmadan önce kaputun fotoğrafını çekin ve saklayın satarken gösterirsiniz :)
hadi hep beraber boyacı ya :) ön tamponu da boyatırım ben o fiyata olursa
alır sprey boya fıs fıs :D 50 tl cepte , ohh temısss :D
pm attım zaten.
50 liraya normal tabancayla boyanır. ama atma yapar kabarma yapar ton tutmaz vs vs .
düzgün boya ve işçilik için en aşşa 150 lira
öyle desene 150 ye bende boyatırım :)
50 tl ye ne beklıyodunuz kı sız de arkadas :D komple soysun arabayı renk degısımı yapsın ıstersenız :D ustune bı de muamele ceksın, cillop :D
Ankara'da 10 numara boya yapacak boyacım çok. Ama ucuz işçilik yapacak boyacım yok. Hele de kaputa...
kaputu düzgün işcilikle 250 den açarlar haberin ola...
50 liraya adam akıllı boyanacak mı zannettiniz anlamadım ki :D Tampon astarlıysa boyanır bence o fiyata...
clio kaputunu geçen hafta 350 ye boyattım bursada.. 3 taş izi ve 1 tanede yumruk kadar göçüğü düzeltti boyadı 350 ye çıktı ...