Suan yakalamis durumdayim kesinlikle izleyin derim:)
Printable View
Suan yakalamis durumdayim kesinlikle izleyin derim:)
Ah keşke evde olsa ya :( izlenecek kanal kalmadı zaten
netten izlemiştim bazı bölümleri güzel program
diskovermı bıraktılar kabloluda çok özledim ya :(
D-smart, teledunya, digiturk'de var discovery ama zor yollar hakaten tam istedigim gibi bi programmis:) mukemmel yaa iste gercek offroad:)
Tam actım adamların tekerleri çıktı :)
Konuyu daha yeni gördüm , 5 dk sı kalmış programın :(
nerden izleyebilirz discoverynin diğer geçmiş bölmlerini altyazılı yada türkçe şekilde bilen varmı ??
:Dbizim kültüre göre çok abartıolar:Dyok kafası yayların kenarındaymış araç düşebilirmiş belki onlar heyecanlanıyorlar ama bana abartı gelio bu işler.
madem düşebilir böle bi durum var sıkıntı var kafanı sokma oraya yada büyütme olayı:D
Ormana gidersek kurtaririz dedigi an aklima salincaga odun baglamak geldi:D sanki ben soylemisim gibi ole yaptilar:D traktorlerin on tekerlerinden biri patlarsa olmadik yerde, gene imdada odun yetisir 3 teker yola devam ederisn :)
Bu zor yollar trt belgeselde de yayınlanan mı
bende baktım programa gerçekten çok hoş valla.discovery için gittim d smart aldım eve valla akşama kadar başka kanala bakmıyorum
Bizde teledünya var, sağolsunlar, televizyon izlemekten soğuttular,
babam sağolsun discovery, science, investigetion, ve animal planet'ten başka bişey seyretmiyoruz evde... :D ben de izledim dün akşam, tam benlik bi program...
Aga bu Discovery ecnebilerin TRT'si gibi değil mi ?
Bizim TRT'de niye böyle kaliteli belgeselleri vs neyim olmuyor... :)
bu bölümlşeri izleyebileceğimi,z bi yer yokmu bulamadım yada tam adını verin programın