-
Hızlı Dizel 1.4 Hdi - 34 BP 5241
-
-
-
Masallah kankam kazasiz belasiz agiz tadiyla bin :) arabayla ilgili birsey demiyorum gozum arkada degil benden daha iyi bakicagina eminim murekkep baligimiz izmiri ilaclamaya gitti :D bi kac vti la dene kanka canim cekti sen temsilen bi dumanla hondalari severler oyle seyi :D
-
masallah can guzel araba aldın kazasız belasız kullanmak nasıp etsın. emrenınde emegı cok gercektende o rslerle yurudugu zaman super bır araba oldugunu gordum :D hem ekonomık hem gazlamalık masallah. en kısa zamanda goruselım can :)
-
maşallah beğendiğim bir araçtı,kazasız belasız binersiniz inş
-
m.k.l nın orda gordu yarım saat once masallah
-
maşallah , kazasız belasız ...
güzel araç :)
-
bu arabanın enjektörleri aylarca odamda durdu lanet olsun :D kazasız belasız keyifle binersin inşallah :)
-
Kanka aylarca durdu sonra degdi ama sonuca :D odandaylen zararsizdi en azindan :D
-
Maşalllah orjinal farlara dönmesi cok güzel olmuş tekrar hayirli olsun :) iyi gazlamalar
-
Hayırlı olsun. Güle güle kullanın. MaşAllah. :)
-
Alıntı:
Emre D. Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah :)
Cok tesekkurler :)
-
Alıntı:
-EB- Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah ...
Eyvallahh..
-
Alıntı:
emre_ Nickli Üyeden Alıntı
Masallah kankam kazasiz belasiz agiz tadiyla bin :) arabayla ilgili birsey demiyorum gozum arkada degil benden daha iyi bakicagina eminim murekkep baligimiz izmiri ilaclamaya gitti :D bi kac vti la dene kanka canim cekti sen temsilen bi dumanla hondalari severler oyle seyi :D
Eyvallah kankacim cok sagol :) Herkesin sirasi gelicek kanka :D
-
Masallah gercekten hızlı ve dumanlı :)
kazasız belasız cezasız :D
-
Alıntı:
speed_emre Nickli Üyeden Alıntı
masallah can guzel araba aldın kazasız belasız kullanmak nasıp etsın. emrenınde emegı cok gercektende o rslerle yurudugu zaman super bır araba oldugunu gordum :D hem ekonomık hem gazlamalık masallah. en kısa zamanda goruselım can :)
Aynen oyle :D goruselim kardesim:)
-
Alıntı:
drummer582 Nickli Üyeden Alıntı
maşallah beğendiğim bir araçtı,kazasız belasız binersiniz inş
Cok sagolun cumlemiz ins.
-
Maşallah kazasız belasız.