-
Renault ıCLİO IV üretim bandı
-
-
resim olayı çok güzel olmuş :)
-
harika bişey bu:) sıfırdan üretilen bir şeyi görmek mükemmel bir şey:) ellerinize sağlık teşekkürler
-
bu resimler onların verdiği cd den çıkanlar kendi çektiklerimizin daha iyi olduğunu düşünmediğimden bu hazır olanları yayınlamayı düşündüm
-
Üretim yeri çok güzelmiş :)
-
cliolar çok güzel geldi gözüme
-
Alıntı:
Ken_Block Nickli Üyeden Alıntı
harika bişey bu:) sıfırdan üretilen bir şeyi görmek mükemmel bir şey:) ellerinize sağlık teşekkürler
yaw sac alınıyor banda giriyor çıktığında araba oluyor :D
-
yeni cliolar da güzel olmuş motoru düşüyomu bunların :D
-
çok seçeneği var clioların , baz modelinde içinin kalitesini beğenmedim ama renk olayları müthiş ve esas 2013 de 0.9 cc 120 hp gelecek..
-
Alıntı:
freelife Nickli Üyeden Alıntı
yaw sac alınıyor banda giriyor çıktığında araba oluyor :D
kendimiz yapabiliriz yani manuel olarak:)
-
-
hahaaha bende dedim zaten yapsakmı çekiçlemeye başlayalım sacı :D
-
-
ayrıca arabanın üretilmesinden çok o rabotların olduğu üretim bantı beni açıkcası mest etti araba yerin altına iniyor yukarı çıkıyor dolanıyorda dolanıyor sonunda bitmiş vaziyetde önüne geliyor fena bir tesis ,zaten dünyada başka oto fabrikalarında olmayan bazı detaylar var.
-
Alıntı:
Jön Türk Nickli Üyeden Alıntı
clio4 lerde tek kapı hiç üretilmiyecekmiş burdan anlaşılan rs lerde tek kapı olmayacak o yüzden şimdik rs sahibi olanlar araçlarının değerini bilsin .
resimdeki 4 kapı ve arka kapı kolu gizli alfa 156 gibi
-
Elinize ssağlık güzel bir paylaşım olmuş, eminim keyifli bir gün olmuştur :)
-
-
paylaşım cok guzel gercekten tesekkur ederım ayrıca 2013 olayı benı ıyıce meraklandırdı sabırsızlıkla beklıyorum ;) ayrıca kullanma fırsatınız oldumu pekı