Yeni Açtığımız Site için Yardım
Arkadaşlarım, abilerim selamlar,
Belki hatırlayanlar olacaktır benim iş maceralarımı... :) Bun Design mı LED dizgisi mi derken en sonunda hiç alakasız bir işte buldum kendimi. Çocukluk arkadaşım kardeşim gibi olan biri bir e-ticaret sitesi açtı ve bu sitede satış yapmaya başlayacak kısmetse yani 2 aydır buna uğraşıyor ve en sonunda pes ederek az çok alt yapı bilgim olduğu için beni de işin içine kattı. :) ortalama 1 aydır falan alt yapıyla ben, ürün tedariğinde o uğraşıyor. Muhasebesel olarak her şeyimiz hazır. Firma açılışı, faturalar vs...
Siteden bahsedeyim biraz. Site fırsat sitesi mantığında ama değil aslında :) 3-5 günlük kampanyalar değil sürekli kampanya olacak. Ağırlıklı olarak Bayan ürünleri düşünülüyor ki şu anda zaten sitede sadece Bayan İç Çamaşırı mevcut :) yalnız siz değerli abilerime arkadaşlarıma sormak istediğim akıl almak istediğim konular var.
Şimdi gelelim sorularıma:
1-Ürünler konusunda(eşi dostu tanıdığı tekstilci, aksesuar satıcısı, sitede satılabilecek ürün) konusunda yardımcı olacak biri var mı?
2- Az çok alt yapı bilgim var evet ama reklamasyon konusunda bir bilgim yok. Tanıtım şart. Nasıl yapabiliriz?Daha çok kişiye ulaşmamız lazım.
3-Hazırda bekleyen 4-5 tane bilindik marka var ama ürünler kısıtlı. Daha fazla ürün şart..Nasıl arttırabiliriz?Yöntem ne olur? :)
Bu gibi sorularım var. Amacım reklam yapmak değil. Eğer admin abilerimiz uygun görürlerse link verebilirim. Gereksizse de silinebilir konu...