GRIP - 700PS Club 2 | VW HGP 3.6 BiTurbo mit 730 PS | RTL2 - YouTube
Printable View
6,5 sn 100-200 700 hp için kötü bi derece bence.
hahahha :D
aktarmadan dolayı 100-200 biraz zayıf kalmış sanırım.kadran hızlanması çok iyi fakat ister istemez aklıma gtr geliyor.stock 540hp 1740kg ağırlık ve aşağı yukarı aynı veriler... çok mu mükemmelliyetçi olduk ne :D
zayıf değil 100-200 daha düşer bu arabanın farkındaysanız 1. vites 110 da vites değiştiriyo yürür halde 60 km/h da 100-200 denese ve aracın içi sökük olsa olabilecek süreleri tahmin ediyosunuzdur o yüzden 100-200 düşük demek yanlış
GOLF R için müthiş değer abi siz 6.5 saniyeyi ne zannediyorsunuz anlamıyorum
Bizim ülkenin subaruları evoları hondaları 500 hp falan sanıyorsunuz galiba :D
500 - 600 hp arası cupra ve golf ler 7 saniyelerde süre yapıyorlar unutmayalım
Ayrıca TR de olsa bundan bir tane dragda ciddi süre yapar
Bu yorumu bi VAG cı yazsa neler olur, sen yazınca neler yazılacak merak ediyorum:)
sen nasıl bişeysin yaaa,o nasıl ivmelenme,bunu istiyorum :)arabamı veririm motorumu veririm :)takası kabul etmezmi acaba :)
Tam diyecektim melih abi görse kesin bişey yazar :) noktayı koymuş :D böyle bir arabayı kim istemez :)
video'da çalan müzigin adını bilen varmı
dsg dayanir mi peki uzun km ler sonra sizce ?
Ek bilgi olarak araçta r36 v6 motorun yanında çift turbo ve audi rs3 şanzımanı kullanılmış, bu paket için heralde 40 bin euro civarı bi para talep ederler ve tabikii normal bir rakam değil ama aventador un 100-200 ünün 5,8 olduğunu düşünecek olursak, bence sonuç gayet tatmin edici, ayrıca 200 den sonra hızlanması da çok iyi...
melih irtibata geç adamlarla neden korkuosun ki. Mail at arabanın özelliklerini içeren. Bunun üzerine bunu elde etmem için ne yapmam gerek gibisinden sana yardımcı olurlar. Dua et de stroker kit olmasın 2.7 falan.
Consisting of:
2 exhaust manifold with length and molded exhaust housing (surge charging) from Nickelguß
2 HGP R28 turbo compressor housings with cast
Compression reduction by steel intermediate plate and piston machining
Exhaust down pipes on 2x88mm 2x70mm
Large-volume aluminum intake tube with additional MPI nozzles
2 large volume intercooler left and right in the wheelhouse
High-quality silicone suction u. Pressure Hoses
Modified engine control unit
Changed FSI high pressure pump
Additional fuel system
Stainless steel exhaust system on 1x88mm 2x70 (original tailpipes in optics)
Reinforced DSG eight-plate clutch
Changed DSG software
Boost pressure, oil temperature and digital speed display in the original speedometer instrument
Change the vehicle's electrical (engine harness)
R36 engine (new or used available)
7-speed RS3 DSG gearbox (new or used available)
Specifications and Prices
Power: 745 hp / 548 kw
Torque: 925 Nm
Price incl.: On request
Yani anlıyacağınız mümkün değil..