renk şekil duruş kasa her yönüyle harika olmuş bu araba türkiyeye gelsin 100bin tl gözüm kapalı veririm:D
2013 Honda Accord Concept at 2012 Toronto Auto Show - Canadian International AutoShow - YouTube
Printable View
renk şekil duruş kasa her yönüyle harika olmuş bu araba türkiyeye gelsin 100bin tl gözüm kapalı veririm:D
2013 Honda Accord Concept at 2012 Toronto Auto Show - Canadian International AutoShow - YouTube
cidden dünya güzeliymiş..
çok iyi...
gerçekten çok iyi olmuş. sonunda elle tutulur bi aracı oldu hondanın da. hadi hayırlı olsun :)
cok iyi...
Gercekten mukemmel olmus yakisir hondaya :)
fuar ışıkları altında bol cila dönen paneller falan süslü püslü tanıtımda iyi görünmüşde ben bu aracın normal test resimlerini görmüşdüm nette o kadarda böyle göründüğü gibi al benili değildi 2014 hybrid lerinin resimleride var nette..
kia ? ..
Honda baktı ki Civic sağlam battı, bi şekilde toparlamak lazım bunu :D Harika olmuş.
ön tarafı resmen bir amerikan
mikemmel..
arkadaşlar araba concept. 100 bine alamazsınız yani. Bi de Us version coupe yani. Buraya gelmez heves yapmayın. Buraya gelecek kasa farklı olacaktır.
bu honda türkiyenin.............. arkadaş hiçmi araştırmaz bu adamların pazarlama departmanı bari civic coupe getirsinler...
çok çok güzel olmuş
adamlar gayet akıllı ne yapdıklarını çok iyi biliyorlar accord coupe şu anda 2.4 ve 3.5 motor seçenekleriyle satılıyor bu motor seçenekleriyle bu araba türkiyeye girse ötv si mtv si osu busu 80-90 bin dolara yakına gelir.. amerika satış fiyatı 25 bin dolar ile 30 bin dolar arası..
hadi ortalama yuvarlak hesap 150 bin tl desen 150 bin tl ye kim gider honda accord coupe alır..
mantıken bmw mercedes hatta porsche bile varken kimse gidipde accord coupe almaz..
yani adamlar bunların hepsinin hesap kitabını yapıyorlar..
arap gözüyle baktım, fevkalede olmuş.
2006 yılından bu yana ılk defaa hondada adam gıbı bır tasarım gördüm
Motor seçenkleri Türkiye pazarı için önemli bir konu.
araç amerikan versiyon. üstelik coupe dolayısı ile türkiyeye bu gelmeyecek. ancak gelen de öyle kötü olmayacak 2012 accord a bakıyorum motor seçeneği dışında şahane araç.
bu videoda ki aracın türkiyeye gelmesine sanayi bakanlığı ve otomobil ihracaatçıları derneği izin vermez. :D accord fiyatları 90 110 bin lira iken kimse gidip bu segmentte passat , cc veya citroen c5 tarzı araçlara binmez. :D
Mazda 6 bile anasının nikahı paraya satılıyor. boş vw cc filan 100 110 bin lira