burda çalışan arkadaşlar vardı diye hatırlıyorum , ekran kartı alıcaktım haftasonları indirim var diye duydum , doğru mudur araştırdım bilgisayarlarda var diye gördüm , donanım içinde geçerli mi acaba ?
Printable View
burda çalışan arkadaşlar vardı diye hatırlıyorum , ekran kartı alıcaktım haftasonları indirim var diye duydum , doğru mudur araştırdım bilgisayarlarda var diye gördüm , donanım içinde geçerli mi acaba ?
Hafta sonunu bekle takip et oluyor genelde indirim
Hocam bu oyunlara gelmeyin site ismi vermek istemem ama aradığınız malzemeyi Google da en ucuz diye taratın çok daha uygun bulursunuz
ya o arkadaslar varya onlar aramayın lan benı mesajda atmayın bıktım yav ben ben arıyorum sız acın konusalım :D
Vatanın klasik bindirip indirme politikası :D
Vatan computer her zaman %25 indirimde zaten...Önce bindiriyorlar sonra indiriyorlar...
geçen indirimde almış bizim arkadaş güzel fiyata bakalım görücez :)
vatan batıyo :D
hafta içi x marka x ürün : 1000 TL
hafta sonu x marka x ürün : 1500 tl x %25 : 1125 tL :D
hiçbir elektronik marketin birbirinden farkı yok :) ama bu aralar lg tv isteyen teknosadan alsınn :)
ben toptancıdan alıyorum :D
Teknosa neden bu kadar pahalı acaba bilgisayar konusunda :D
Hazir konu varken bu hafta laptop almayi dusunuyorumda i5 i7 farketmez butce 2.000 tl, en ucuz firma hangisidir ve onerilerinizi yazarsaniz sevinirim
oemde indirim herzaman olmaz %25 zarar ettiriyor
mesaj konusuna gelince indirim mesajlarını genelde bizim yerimize bankalar atıyor
ama rahatsızlık verici derecedeyse
turkcell vs müşteri hizmetlerini arayıp kapattırabilirsiniz para alıyor operatorler karşılığında :)
çok genel bir eleştiri iyi takip edersniz boyle olmadığını gorursunuz
hafta içi 1000 haftasonu 750tl olarak :)
zaten bu c.tesi pazar olmazsa o indirim 1 hafta boşuna beklemiş olucam o ayar ediyor :)