Arkadaslar dun gece alkollu bir surucu 308 imize park halindeyken carpip bagaj camurluar tampon vs. Pert etti. izmirde halil ozturk ve irde disinda nereye yaptirabiliriz? Ayrica magdur taraf oldugumuz icin tramerimze yansirmi acil yardim lutfen
Printable View
Arkadaslar dun gece alkollu bir surucu 308 imize park halindeyken carpip bagaj camurluar tampon vs. Pert etti. izmirde halil ozturk ve irde disinda nereye yaptirabiliriz? Ayrica magdur taraf oldugumuz icin tramerimze yansirmi acil yardim lutfen
Arkas var tramere yansır
Sigortacimla konustum.karsi tarafin tr.sigortasindan karsilanacigi icin israrla tramer cikmicak diyor.size danisiyim dedim.iyi dilekleriniz icin tesekkurler.
Sigortacın ya hasarsızlığının bozulmasını kastediyorsun sanıyor, hasarsızlığın bozulmayacak anlamında diyor tramerde çıkmayacak diye, ya da art niyetli olarak yanlış bilgilendiriyor.
Araca yapılan tüm masraflar çıkar tramerde. Kimin suçlu olduğunun veya hangi tarafın sigortasının karşıladığının bir önemi yok.
arkasda mehmet var kaportada ustabası temiz iş yapar öneririm
geçmiş olsun öncelikle allah daha beterinden saklasın.Benimde bildiğim tramere yansıyor.Merak ettiğim bir husus var tramerde çıkmasa farzedelim aracınızı satarken alıcıya kazadan bahsetmeyecekmisiniz?
araba pert olduysa neden yaptırmakla ugrasıyorsunuzkı ? alın paranızı bıtsın olay??
ayrıca ılla peu servısı olması şartmı ? sigorta şirketinizin anlaşmalı oldugu ozel servısler vardır ıllakı şirketten ogrenın bırını secın gıtsın yaptırcaksanız da.
Tesekur ederim derdimiz tampon camurluk bagaja 10milyar masraf yazdirmamak adam 30liralik arabada 10lira masrafa insanlar pert gozuyle bakiyo sikintimiz o ustaya gittiginde hersey ortaya cikar kimse kimseyi kandiramaz kaldiki herseyden once Allah var. Umarim aciklayabilmisimdir.. Saygilar