Audi S3 Sorgu (2010) ve tavsiye
Merhaba Arkadaslar,
Polo gti dan girip gt86 ya uzanip mx5 den cikamadigimiz maceramizda sonunda s3 e de bakmaya karar verdik. Genel olarak bu kasa hakkindaki dusunceleriniz nelerdir? Zaten su an 1 adet ilan gozukuyor sahibinden de. Onceki sorgu konusunda 2010 larin iyi fiyata verildigi yaziyordu, acaba izmir de ki mx5 gibi bayiden ucuza alip kullanip karla satma pesinde midir?
Acikcasi sti lar ile de ilgilendik ama bence 2.5 motorlar icin butun kasalarin fiyatlari cok ucuk. 2010 sti ile 2010 s3 arasinda sacma fiyatlar var. Kaldi ki bir ara niyetlendigimiz golf r larin saihibi de biraz ucmustu. Yanlis anlasilmasin, amacim ekmek yemek falan degil, elbette ki aldiktan sonra zarar edecegim ama kardesim icin keyifle kullanacagi, satarken de kullandigi zamana pisman olmayacagi bir fiyata almak istiyorum. Eski bir sti kullanicisi olarak sti lara kafamda bir fiyat bicebiliyorum ama s3 ve r larin hakki nedir emin olamiyorum.
hem tavsiyelerinizi hem de bahsettigim ilan hakkindaki yorumlarinizi bekliyorum. es dostta gercek referansli ve gercekten satmak isteyen varsa onlari da tavsiye edebilirsiniz. R ve s3 ler icin servis bakimli olmasi cok onemli, ilk servisine dahi yetkili bayiye goturmeyen arac gordugum icin belirtmek istedim. (servislerin garanti islerinde cok camura yatmasindan dolayi)