bursada hayrettin abinin taktığı getler yeni lastiklerime yetmedi, sürtme yapıyor. 1 çift get ile kurtarırım sanırım. istanbulda satan varmı bildiğiniz bi yer ?
Printable View
bursada hayrettin abinin taktığı getler yeni lastiklerime yetmedi, sürtme yapıyor. 1 çift get ile kurtarırım sanırım. istanbulda satan varmı bildiğiniz bi yer ?
Get dediğin nedir ?
Yayların arasına konulan plastik lastik gibi bir şey yüksek kalmasını sağlıyor aracın yay tam basmıyor.
Hee... Tamam parçayı anladım.
Adını yanlış biliyormuşum meğersem :D Sağolasın.
Tamam bro :D
Biz de arkadaşın Şahinine takmıştık. ;)
bulmam lazım. yoksa abim 5lik yay koycak. benim andım var. ehliyeti alınca üzerindeki geti de cıkarp lip takp sürte sürte gezicem :D teşekkürler mrafiori abi :D :D
yokmu bulabilceğim bi yer yardımmmmm :(
Maslak sanayide bulabilirsin, Nam amortisöre git sana tarif ederler yerini.
fiyatı hakkında bilgin varmı peki abi ?
10-15 lira birşeydi, öyle para eden birşey değil.
tamam abi teşekkürler :)
bulamazsan da bi renault parçacısına git, toros takozu lazım bana de, aynı parçayı 3liraya verirler, adı GET değil toros takozu oluverir o kadar :)
aynı işlevi görürmü ? aracı yükseltip kalıcı olarak kullanmakdan zarar gelirmi ?
biz geçen gün cherokee yi 6-7 cm yükseltmiştik get ile. ama hazır almadık. tornacı yarım saatte yaptı verdi garip bir malzemesi var. plastik desen değil metal hiç değil. 2 sinin arası bişi :) tornacılar bilir ismini.
tahmin ettiğim parça ise tornacılar teflon diyor :)
getler oltutuşta olumsuz etkiler yaratıyor bence yay arayışına geç ;)
biz gençligimizde şahinlerin götünü kaldırmak için 2 tane get koyuyoduk,çokşekil oluyodu :D
tofaş parçacılarına git verirler