drag ve rolling ?
Printable View
drag ve rolling ?
bu 3.18 lerdemiydi yoksa e36 3.18 lerdemiydi kısa şanzıman ile geliyordu sanırım. öle olmasa bile temiz kondisyonu iyi bir e30 3.18 zorlanmadan alıcaktır gibime geliyor.
Bence denk gibi.:)
HIMM ZOR soru denk sayılabilecek araçlar sağlıklı bi 318is bulunabilirse denense güzel olur.
318is biraz daha ağır basıyor gibi bence
3.18is'in netteki teknik verileri saçmalıyor gibime geldi..3.18i bile 9,2 sn derken is'e 9.9 fln deniyor..Kanımca is sport trendden iyi yürüyecektir.Sport trendin şanzımanı oldukça konforlu sürüşe yönelik..
tabiki AYES Power :)
sağlıklı bir 3.18is :D
http://s198.photobucket.com/albums/a...t=MOV00245.flv
kesinlikle 318is :) 0-100 9.9 diil 8.8 :)
dragda öncen cekıs arkadas cekıs olayı ıcın focus daha sanslı gıbı gelıyor ve daha hafıf focus valla ıkısınınde gıdısını bılıyorum denemek lazım cok eşit arabalar gıbı geliyor :D rooling tede focus ılk baslarda alır 3 vıtese kadar cok ıyı sonra bmw alır gıbı gelıyor
:) ist.da olsan hemen denerdik ama varsa istanbullu focus sport u olan arkadaş pm atarsa hemen deneyebiliriz.
İS diorum BMW rahatca alır.
arkadaşlar 2 arabayıda uzun süreli kullandım ama öle kafa çıkarsın bilmemne o kadarda kötü değil focusun performansı evt sağlıklı bi İS gitmesine giderde abartmayalım yaw:)
Arkadaslar 3.18 Is 3.20 Bile 400 De Rahat Geciyo Focusun Hiç Sansi Yok
denk araçlar gibi
3.18 is daha mantıklı geliyor ama focusu o kadarda küçümsememek lazım.
valla keske sızı yakın olsakda densek aracları sımdı ford focus adını pek duyurmayan konforo yonelık spor arac olduu ıcın adını pek fazla duymadık ama bunuda focusu kullanmadan tartısmak cok mantıklı deıl eger varsa bırbırınıze yakın arkadaslar deneme amaclı deneyıp gorun derım ben demıyorum kı focus gecer ama ole kafa atsın arabayı yakarım demekle bmw ye yazık etmıs oluruz cunku kafa atılmıycak kdar kucumsencek bır araba deıl :D:D:D