Gc8 sahibi yakın arkadaşımız sonucu tahmin ettiğimiz halde stres atalım dedik. Tamamen dostane oldu aracın ilk işlemleri yeni bitti biraz kırbacı vuralım dedik :D o yüzden agresif yorum yapmanıza gerek yok. Sağolsun yeni bitmesine rağmen aracı sırayla gazladık herkes rahatladı :D tabi bunlar daha emekleme hali gc8 in ileride çok daha güzel bir günlük setup yapılıcak.
denemeler max 4 sonuna kadar yapıldı bazen erken bırakıldı.
GC8
6 ileri spec c yürüyen
apexi beyin
headers vs
VF35
Fmic
enjektör
1.5 peak yapıp kesiciye doğru basınç düşüyor ozellikle 6800 den sonra 0.9 lara iniyor.
Ekk20
cp coated upgraded 10:5 sıkıştırma piston
eagle I beam kol
kpro
holset h1 turbo
Maşallah diyeyim 2 araca da. Ama EKK20 daha güzeldi.:)
14-10-2012, 01:45
Semii
Vayyyy :D ben davet ettim seni
Sense eve gider gibi esnaf takiliyodun :D
Neler olmus :)
Masallah gc8 cok guzel duruyo iyide gidiyomus :)
14-10-2012, 02:15
Alper_
Maşallah sesler harika keyifli olmuş :)
14-10-2012, 05:08
tayreep_john
bulvar inlemiş sesleri koru parktan duyanlar olmuş maşşallah :)
14-10-2012, 07:30
Colin McRae
güzel ve dosthane roll böyle olur,her iki aracada tebrikler.
14-10-2012, 07:33
serkanokan
K20 soft kullanılmasına rağmen gayet güzel gitmiş;)
İki araca da maşallah, kazasız belasız.
14-10-2012, 08:26
ademsezer
maşallah bursa sessiz kalmasın:)
14-10-2012, 11:00
Selcuk_RoL
maşşallah her iki aracada sesler mükemmel
14-10-2012, 11:08
yns_emre
maşallah 2 aracada ekk20 ses mükemmel...
14-10-2012, 11:19
ardacngns
Ekk cok guzel stabil gidiyor masallah gc8 de bebek gibi masallh
14-10-2012, 11:23
Maxiboost
Gc8 cok daha guzel olucak :) yavas tavas zehirliyoruz arkadasi, urkutmeden :D yeni beyin gelince sabit 1.4 fln basip tekrar deneriz ekk20 ile
14-10-2012, 11:42
Patisever
ohanzi vtec turbo cehennem gibi olmus ellerinize sağlık araç resmen içinde patlıyor
14-10-2012, 12:14
Batw0han
Masallah masallah :) Ikiside bursamizin goz bebeklerinden koca bir masallah iki aracada :)
Gercekten Orçun abinin arabasi muazzam yuruyor :) Ben zehiri vercem bertanim sana :)
14-10-2012, 12:34
ORCUN555
videoları hazırlayıp koyan bertanında açıklamada dediği gibi sonucu az çok tahmin ediyorduk zaten burda amaç arabaları yarıştırmaktan ziyade batuhan çok sevdiğimiz bir kardeşimiz ve arabasının setuplarını yeni yapıyoruz sırasıyla stı spec-c yürüyenini getirdik taktık motor içi yapıldı dün akşamda wastegatesi takıldı şimdi sırada büyük turbo ve daha iyi bir beyin kaldı bunları takmadan öncede arabanın gidişi hakkında ölçü olması bahabında elimizde video olsun istedik çok yakın zamanda yeni büyük turbosu ile tekrar denediğimizde iki aracın çok rahat yan yana gidiceğini düşünüyorum :D
maşallah batucum araban çok daha güzel olucak inşallah kazasız belasız iyi günlerde kullan abicim :D
herkesede iyi dilekleri için çok teşekkür ederiz :D
14-10-2012, 12:37
Batw0han
Alıntı:
orcun555 Nickli Üyeden Alıntı
videoları hazırlayıp koyan bertanında açıklamada dediği gibi sonucu az çok tahmin ediyorduk zaten burda amaç arabaları yarıştırmaktan ziyade batuhan çok sevdiğimiz bir kardeşimiz ve arabasının setuplarını yeni yapıyoruz sırasıyla stı spec-c yürüyenini getirdik taktık motor içi yapıldı dün akşamda wastegatesi takıldı şimdi sırada büyük turbo ve daha iyi bir beyin kaldı bunları takmadan öncede arabanın gidişi hakkında ölçü olması bahabında elimizde video olsun istedik çok yakın zamanda yeni büyük turbosu ile tekrar denediğimizde iki aracın çok rahat yan yana gidiceğini düşünüyorum :D
maşallah batucum araban çok daha güzel olucak inşallah kazasız belasız iyi günlerde kullan abicim :D
herkesede iyi dilekleri için çok teşekkür ederiz :D
Sagol abi, sizin gibi bu isin icinde olan abilerimizi oldugu surece insallah daha guzel videolar ekleyecegiz buraya :)
Simdilik plakani bile okuyamiyoruz :) insallah ilerde plakani okuruz abi ne diyim :P
Dipnot: 0.7 barda boyle gidiyorsa ben onun 1.2 sini filan dusunemiyorum :)