-
Mutasyon Geçirmiş Corolla
-
kanımca arac basın sitesinden?
-
eet sende mi basınsitesinde oturuosun:)
-
maşallah.boyanınca daha iyi durur
kazasız belasız sürüşler....
-
basık araba güzel oluyo masaallah...
-
daha once sol kapı ve tamponlar boyanmıstı.. komple boyasımı ilk defa olucak ?
-
Alıntı:
justin Nickli Üyeden Alıntı
daha once sol kapı ve tamponlar boyanmıstı.. komple boyasımı ilk defa olucak ?
daha önce tampon haricinde bir tek sol camurluk boyandı başka bir yerinde boya yok canım:)
-
bahcelievlerdemi oturuyorsun?kazasız belasız.
-
evet kardeş bahçelievler eyvallah
-
Tampon orjinal üstünde oynama. Sadece ve hoş olmuş. Sinyaller ile tek parça olan farlardan alıp içini siyaha boyayabilirsin. Yada bunların angel ve stopları çıkmış. Komple boyada ise güzel bir beyaz seçin. Kazasız belasız. Bahçelievlerde görüyorum :)
-
Aha toprağım çıktı adam :D bende doğma büyüme bahçeli evler 15 yaşına kadar yeşil cami
arkası ismail paşa sok no 5 :D cok gezdik basın sitesinde falan
-
Alıntı:
3rk4n Nickli Üyeden Alıntı
Aha toprağım çıktı adam :D bende doğma büyüme bahçeli evler 15 yaşına kadar yeşil cami
arkası ismail paşa sok no 5 :D cok gezdik basın sitesinde falan
ahahahaha kardeş ben yıllardır burdayım görüşelim o zaman dilersen msn e eklim seni yaz bana:)
-
Alıntı:
Schumi Nickli Üyeden Alıntı
Tampon orjinal üstünde oynama. Sadece ve hoş olmuş. Sinyaller ile tek parça olan farlardan alıp içini siyaha boyayabilirsin. Yada bunların angel ve stopları çıkmış. Komple boyada ise güzel bir beyaz seçin. Kazasız belasız. Bahçelievlerde görüyorum :)
angellı farlarını begenmiyorum fakat far ve sinyalleri tek olan lar var biliyorum fakat nasıl getirtecem problem orda bu konuda bana yardımcı olan olursa alabilirim
sizce bunlar nasıl
http://img204.imageshack.us/img204/4451/7485yy2.gif
-
kardeşim ben hatayda yaşıyorum artık depremden sonra buraya yerleştim ama hala evim duruyor orada kirada :D ekle sen msn gene takılalım
-
bence angellı far koyma. Sarı camlı sinyal camı tak.
Far karartmada var jdm yakısır bu araca.
Aynalarında cok güzel kazasız belasız kullan..
-
eyvallah sagolasın birtan ama sinyal olayını anlayamadım ?
-
boyandıktan sonra kendine gelir güzelce
kazasız belasız günlerde...
-
maşllah araba güzel duruyor aynı durumda güzel bir beyaz boya ile dahada güzel olcaktır
-
maşallah kazasız belasız ...