Arakadaşlar aradım ama böyle bir konu bulamadım başıan gelen varmıdır bilmiyorum ama burdan bigi almak istedim...
e-devlet şifremi aldım ve bayadır kullanıyodrum 2-3 ay önce şifremikabul etmedi defalarca giridm dedim hearlde yanlış giriyorum emin olamadım ama açmadı... aradan baya zmn geçti tekrar denedim giremedim ve araştırmalarım sonucu bunun devletin para koparmak için yapabileceği gerçeği çıktı :ofk:
http://www.haberdisk.com/basin-e-dev...e-getirilmeli/ burdaki linki okursanız daha detaylı anlaşır konu...
e-devlet şifresi 1 TL unutursan 10 TL yani unutmamız işlerine geliyor aslında... yani benim gibi olan bir sürü insan war 10 TL vermeye zorlanan aranızda da wardır eminim... bir nevi para tuzağı gibi birşey olmuş e-devlet... ve işin garibi 10 Tl verip yeni şifre alanların yeni şifreleride çalışmayanlar var... tekrardan şifresi kabul olamyanlar var... sorunu bildirdiklerinde 10 TL verin yeni şifre alın denmiş sadece yani bir çözüm ve yaptırım söz konusu değil.. sonuç 10 TL... Parayı veren düdüğü çalar misali... Her şifreyi kabul etmemesinde sonuç 10 TL görünüyor yani...
Bunun dışında bir çözüm bien varmıdır? Yoksa hiçbirşeye sesimizi çıkarmadan gene 10 TL verip kenara çekilecekmiyz?