1.5 ay sora hong konga gıdıcem yaklasık 15 gun kalıcam her ıstedıgınızı getırırım sınır tanımam ozel tasıma bedelımle :D parasını onceden vermenıze gerekyok guvendıgım ınsanlara ben alıp getırım burda yuz yuze yemek ısmarlarlar urununu alırlar
Printable View
1.5 ay sora hong konga gıdıcem yaklasık 15 gun kalıcam her ıstedıgınızı getırırım sınır tanımam ozel tasıma bedelımle :D parasını onceden vermenıze gerekyok guvendıgım ınsanlara ben alıp getırım burda yuz yuze yemek ısmarlarlar urununu alırlar
Hizmette sınır yok oranin nesi meshurdur acep ? :D
Pişmaniyesi meşhurdur. :D
Orjinal Elektronik ürünlerin en uygun fiyatlı olduğu ülkelerden birisi. :)
soyleyelim yarim kilo sarsin gondersin :D
iyi guldum bu pismaniye mevzusuna :D
su iphone sacmaligi orada ne kadar ustad 4 yada 4s fiyatlari ne olur ortalama ? ona gore hediye etcegim biri varda herkesin gonlu olsun :D
alınabilecek ürünlere bakabileceğimiz mecralar olsa aslında fena olur fiyatları ile birlikte.. :)
abi benım ıstegım senden bulabılırsen RC araçlar ıcın bi esc isteğim olucak hobbywing v3 siyah Bulursan çok makbule geçer burda sıyahı kalmamış hong kong bu RC lerın başkentı :D
http://www.hobbywing.com/uploadfile/...v3-black-2.jpg
ekmek arası ızgara solucan istiyorum 2 porsiyon :D
kamera fotoğraf makinesi mercekler ucuzdur.. bilgisayar parçaları ucuzdur.. kore menşei li ürünler ucuzdur lg samsung v.b .. :)
fikir olsun.
msd yada accel power fiyatlarını ögrenebilirmisin ?
canon 600d ve samsung note 2 fiyatlarını öğrenebilrmsiniz ?
meşhur hong kong tantuni :D
Ben de canon 550 d isterim :) fiyat öğrenebilirsek iyi olur..