korkunç bir durum olsa gerek...
korkunç bir durum olsa gerek...
kontak kapatsalar yürümeye devam edermi ki o araçlar?
Bunun bir sebebi varmıdır ? ne stop edebiliyorlar ne durabiliyorlar
otomatik olmaları ana sebep %90 şanzıman+gaz teli birlikteliğinin sonucu diye düşünüyorum.
Genelde asya araçlarında var sanırım.Arada bi golf var ama. ;
http://www.techturkey.com/forum/gene...ma-sorunu.html
birde basıp çekiyor, sanki birisi uzaktan kontrol ediyormuş gibi, otomatik araçlarda kronik desem golf var aralarında
japonlarda kamikaze var bu korelilerdede yöntem bu herhalde sinir krizi geçirince dip gaz kapalı traifkde :D
Araçlarında çoğu Sonata benim arabadan :D Memleketlilerim üstatlardan öğrenicek çok şeyim varmış :D bende hep normal kullanıyorum arabayı :D
kobraa takibinde vardı bir bölümde mercedes e serisinin takılıyordu film tadında bişeydi ama bulun izleyin. :)
oha ilk videoda ki ne gitti öyle,kendin bassan gidemez o kadar:D
arabalar turbo dizel mi acaba turbonun milini kesip tapagaz moduna geçiyor..çok sakat bir durum..
İlk video facia cidden :( cok ilginç geldi bana ya cok tehlikeli kontak kapatması lazım hemen bence böyle bi durumda
sonatada kontak kapatılmaz daima dipgaz kore style biz arabayı bile gangam style dinleyerek sürüyoruz :D
hyundai sonatanın genel problemi ama hyundaiye götür kabul etmezler
bu problemlerin ciddi bir oranda fazlalıkla hyundai lerde görünüyor. arada tek tük işte diğer markalar..
bir ara amerikadaki elentralarda kararlı bir şekilde sola çekme durumu vardı.. aşamamışlardı o problemi bir türlü..
ilk videonun sonundaki sesler çok acı ya.
e60 vardı yala aralarında otobanda ne hardcore makas yaptı ama keşke emniyet şeridini bırakmasaymış. Çok kötü patladı. Vurduğu araçtakiler inş. ölmemiştir ama zor...
4. video otobanda giden mavi e60 hatta videonun başında japon bi garı çıkıo :D Çin malı kopya e60 değildir herhalde orjinal gibi :D