s2k Nickli Üyeden Alıntı
6 ay önce sattım aracı, 99 model 4.6HSE beyaz renk. İş yerinden girdiğim için aracın resimi varsa göremiyorum ama sport diye bir model yok benim bildiğim. 2 sene hiç sorunsuz kullandım hiçbir arıza yapmadı, çok bakımlı ve kazasız bir araçtı. Banada en başlarda başına dert alırsnı aman falan diye çok uyardılar ama aldım ve hergün dedim ki ulan bilmeden yorum yapıyorlar :D Kullanım zevki tarif edilemez ;) inanılmaz keyifli ve güvenli bir araç amaaaaaa :D satmadan önceki 6 aydan itibaren ilk önce ufak bir kapı otomatiği sorunu çıktı ilk olarak. Sürücü kapısının pimi yukarı çıkmıyordu, dedim kilitçiye gidip yaptırayım ya pimi çıkmıştır yada basit birşeydir diğer tüm kapılar çalışyor :) Velhasıl kilitçiye gittim abi hoşgeldin buyur gel otur falan hop abinize çay söyleyin tripleri dedim noluyo :D:D:D heralde dedim range var ya altımızda saygı hörmet falan :p meğer aracın tüm aksamları gibi kapı kilit mekanizmalarıda elektronikmiş :D:D:D 350TL yerleştirdiler. Dedik nolur lan 1 senedir biniyoruz feda olsun :)
Aradan 2 hafta geçti sol kapı açık uyarısı veriyor kapalı olmasına rağmen ? dedim heralde pimi oturmuyor kapı içindeki falan o yüzden tavan lambasını kapadım devam :) sonra bişey farkettim aracın amortisörleri çalışmıyor ? ne yükseliyor ne alcalıyor aha dedim şimdi sıçtık :D
Gittim servise dedim amortisörlerde sorun var, baktılar dediler hocam sorun amortisör değil kapı ? ne alaka lan dedim ? tüm kapılar kapalı olmazsa amortisör sistemi devreye girmez bu araçlarda elektronik olarak kontrol ediyor hepsini dediler. Vay anasını dedim e napıcaz ? değiştiricez dediler :D hiç şaşırmadığım gibi oda elektronik bir parça 300TL ye arabayı kapının kapalı olduğuna ikna ettik :D
2 hafta sonra sol cam langırt diye düştü içeri :D:D:D doğru servise :D karşılama süper geldi keklik çaylar çorbalar :D KOMPLE CAM OTOMOMATİĞİ MEKANİZMASI 600TL
neyse uzatmiyim ardından rutin bakımlarda hocam radyatör terletiyor değişelim 800TL krank kasnağı yağ sızdırıyor zartTL abs sensörü arıza veriyor zurtTL en son motorda tekleme başlamıştı lpgde çok farkediliyordu benzinde de hissediyordum, dediler lpg ayarı :D gittik ooo bompa dediler değişti filtre dediler değişti regülator dediler değişti o değişti bu değişti en son dediler motorda sorun var :D:D:D
geri gittik servise dedim sübaplar kaçırıyor olabilir mi ? aa olabilir dediler bi açıp bakmak lazım :D neyse aç kapa 3000TL :D sonuç gene titreme :p
en son anahtarınıda kaybettim birisi geldi anahtarsız manahtarsız çekiciyle 3 kuruşa verdim gitti :D:D:D
Sonuç olarak sorun çıkarmazsa mükemmel araba ama bi çıkarmaya başlarsa mutlaka kredi çek nakitin olsun servisler nakitte güzel indirim yapıyor :D:D:D