sevgili arkadaşlar forumdan bi arkadaştan esnek lip alıcam ama bunun üstüne yazı yazdırmam lazım ama yazıyı lipin üstüne kazımaları lazım yani yazının olduğu yerde arkası görünmesi lazım anlatabildim mi ? bunu nası yaptırabilirim ?
Printable View
sevgili arkadaşlar forumdan bi arkadaştan esnek lip alıcam ama bunun üstüne yazı yazdırmam lazım ama yazıyı lipin üstüne kazımaları lazım yani yazının olduğu yerde arkası görünmesi lazım anlatabildim mi ? bunu nası yaptırabilirim ?
lazer
....
istediğin yazıyı sticker olarak çıkart istediğin yere yapıştır sonra kenarlarından falçata ile kes düzgünce
CNC'de kestirebilirsin.
pleksi kesim yapan yerlerde kestirebilirsin.
lazer kesim yapan yerlere danışabilirsin yada kendin yapıcan :)
şehrinizde bulunan reklamcılara danışın derim.Tabela olayı felan yani..
ilginize çok teşekkürler arkadaşlar reklamcılarla bi görüşeyim ben :)
o lipi cnc ye nasıl oturcaksnz merak ediyorum. olur iş değil. mantıklısı falçatayla kesmek :)
benim bi fikrim yok :) makinelerin hiçbirini de tanımıyorum bilmiyorum ama bi makine var pvc üzerine baskı yapıyo düz zemin üstünde ama ona yapamayız dedi reklamcı çıkar yol arıyorum :)
Havya ile becerikli biri halleder. Aynı şehirde olsaydık ben yapardım.
Edit: Lipin plastik olduğunu kabul ederek havya dedim. Lip fiberglas ise havya ile eritip kesilemez.
Evet lehim yapılan alet.:) Havyanın olması sorun değil. 10 lira bişey zaten. Ama elinden lehim filan gelmiyorsa ziyan etmeyesin sonra:) Dremel varsa, uygun uçla yapılabilir. Başkada aklıma birşey gelmiyor.
ya alet plastik çok kalın bişey de değil zaten elle çok zor çünkü baya incik cincik bişey olucak yazı makineyle pvcye yaptrdm ama pvc de çok çabuk kırılıyor esnemediği için bu lip e yaptrıabilrsem güzel olucak inşallah :D
havya mantıklı. fotodaki tarz yazı kestir, istediğin yere yapıstır, havyayı bi güzel ısıttıkdan sonra içinden geç :) ama yazılara fazla dokunma lipe yapıscaklarını sanmıorm
http://2.bp.blogspot.com/-9LeAhI53bS...Untitled-1.jpg